Sağlık Küpesini Çıkartma :|
-
Merhaba müridler
1 hafta önce kulağımı deldirdim ilk taktıkları sağlık küpesi hala kulağımda onu çıkartmak istiyorum.Kulağımda hiçbir türlü iltahaplanma yok ama çıkartmaya çalışınca çok fena acıyo
+ Ve onu nasıl çıkarcaz beyler bayanlar direk çekince çıkıyomu yoksa biryerde bişeyler bastırcaz yok açıcaz gevşetcez falan filan böyle bişey yapcazmı :|
yardımlarınızı bekliyorum.
-
cyber-works bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba müridler
1 hafta önce kulağımı deldirdim ilk taktıkları sağlık küpesi hala kulağımda onu çıkartmak istiyorum.Kulağımda hiçbir türlü iltahaplanma yok ama çıkartmaya çalışınca çok fena acıyo
+ Ve onu nasıl çıkarcaz beyler bayanlar direk çekince çıkıyomu yoksa biryerde bişeyler bastırcaz yok açıcaz gevşetcez falan filan böyle bişey yapcazmı :|
yardımlarınızı bekliyorum.
-----------------------------
çek çıkar. bendede öyle oldu.
-
hafif yapışmış olabilir, döndüre döndüre çıkar :)
da onun yerine emitasyon takarsan, iltihaplanma yapabilir.
-
bepanten sür önce çıkartmadıysan hala :D
sürekli sür tahriş fln olmasın bi de soğukta falan fazla durma üşür hasta olursun...
-
laynn erkek adam küpe takarmı :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
laynn erkek adam küpe takarmı :)=
-----------------------------bu mesajı birinden bekliyodum :D
-
turban konusunu sadece erkeklerin tartismasi gibi
kulak kupesini konusuda sadece erkekler cevap vermis
:)
-
Çıkartmanı tavsiye etmem, takacağın küpeler sağlıksız olabilir ve iltihaptı zarttı zurttu çok başın ağrır.Yeni deldirdiğinizdede sürekli çevirin(bokunuda çıkartmayın) böylece küpe kulağa yapışmaz.
-
çek çıkar siktir et kim ölmüş ondan :p
-
hocam iyice sterilize et kulagını temzle bepanten sür antibyotik iç olayı ciddiye al kulak apsesi olursan işin çok zor...
-
ben 4-5 yıldır bırkac ytllik tırt kalite kupeler takıyorum bi bok olmaz bende 7 tane var olsa bi tanesinde olurdu. bir haftayı gecsin birazcık kaşarlansın sonra çek cıkar can acımadan olmaz :P