Sağlık Problemi
-
Ya çok sevdiğim bi ablam var..Sol tarafı sürekli uyuşuyor eli ve bacağı..
nedeni ne olabilir..
Doktora gitti şu an doktorda ama ben merak ediyorum..ÖNEMLİ BİŞEY OLABİLRMİ ?? -
Hastanın Yaşı Nedir..?? Hoja Geçmiş oLsun Acil Şifalar
-
eli ve bacağının üstüne oturuosa uyuşur bi zamandan sonra :) ben pc başındayken ayagımı afedersin popomun altına koyarım kalktogımda
1) ayagım ya kasılır
2) ya karıncalanır
3)yada çok halsiz olur üstüne basamam :D
ama ablanın sorunu hastalık sanırım o konuda bi bilgim yok :/
-
kireçlenme olabilir. doktor varmı aramızda .?
-
Boyun ve bel fıtığı olabilir, yada stresden kaynaklanan sinir sıkışmasıda olabilir. Böyle devam ederse kısmi felç olma ihtimali yüksek. Annemede oluyordu, geçmiş olsun hocam..
-
33 yaşında henüz..:S
-
yaw durumu bizim köyde bi adam vardı aynı böyle olduydu sonra öldü durumuna getirmeyin
gelince öğrenirsin artık sende bence doktor varsa (ki bu saatte burda yoktur) burda o bişiler söylesin
ama şöyle bişey söyleyebilirim annem bi ara fenalaşmıştı sağolsun her bi hastalık bulunur kendisinde direkt sorulan soru
sol tarfında bi uyuşma varmı
:|
bu arada acil şifalar
-
acilen doktora gidin .beyin tomografisi ve emg çektirin.ciddi bişey değildir inşallah
-
benimde sürekli; sol gözüm kararıyor, beynimin sol tarafı uyuşuyor acayip bi durum neden sol ? :S doktor yokmu yau koskoca tarikatta.
-
çapaya gitti randevulu yani gelsin sorucam zaten..
-
Muhtemelen sinir sıkışması olabilir benim annemde de vardı.
Allah şifalar versin.Ama stres denilen belanın yapmadığı şey yok benimde stresten başımın sağ tarafı uyuşurdu eskiden.Yani en doğru cevabı doktorlar verir.Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız.Geçmiş olsun.