Sağlıkla İlgili Arama Sorgularınız Neler Oluyor?
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sana tavsiyem turk toplumunda ki genel bi sorunla ilgilenmen ornek vericek olursak : sac dokulmesi sac ektirme dis eti kanamasi agizdan kan gelmesi bademciklerin sismesi sinuzut gibi
-----------------------------
doğru söylüyosun hocam. bunların dışında tbt de sağlık sorunu yaşayıp araştırma yapan olmadı başka*-) -
"penis küçülttürme" "dissosiyatif amnezi", "travma sonrası stres bozukluğu", "kurdeşen" aklıma gelenler:D
-
sol kol ağrısı yazmıştım.
-
"kantoron çayının vücuttaki etkisi" + şifalı bitkiler + diş beyazlatma yöntemleri falan filannnn
-
İlaç isimlerine ve ne işe yaradıklarına nasıl ulaşırsın bilmiyorum ama ben çok arattım evdeki ilaçlar içerisinde ağrı kesici var mı la acaba diye isimlerinden sorguladığım oldu
-
not ettim tüm yazılanları ufaktan ufaktan ekliyorum siteye. aklına yeni bişey gelen var mı?? (:
-
egzema nedir, alternatif tıp işe yarar mı
-
hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
58 Yazı
2 Sayfa
6 Kategori
206 Etiketile google üzerinden günde 27-36 arası ziyaretçi gelmekte:D başka konular yazmak isteyen olursa konuya yazabilirler takip ediyorum.
-
sana tam 12 den vuran bir kelime buldum. "Erken Boşalma". Her 2 Türk erkeğinden birinde vardır, %50 vay amk. Cinsel sorular daha çok aranıyor.