Sağlıklı Tek Parça İndirebileceğimiz Bir Yer Yok Mu?
-
Hocalar bildiğim tüm youtubeden parça alma siteleri patlamış onlardan olabilir ama bazıları çok boktan alıyo sesi onlardan istemiyorum. şu big,az ler falan var -reklam yapmasın diye , yaptım- onlarda parçanın ortasında bi hanzo çıkıp bigggggggggggggggazzz diye bağırıyo kafayı yedirtiyo öyle bir şeyler de istemiyorum. Zaten internet bok gibi tek parça için albüm de çekilmiyo falan fişmekof.
Bi yardım hacılar.
Saygılar.
Not: fizy kullan onu bunu yap demeyin kaliteli indirip mp3e doldurmam gerek. kulaklıkla stüdyoda çalmak için parçaları en kaliteli halde almam lazım. Pop parçalarda trafik oturtmak dert davul çalanlar bilir.
-
-
harbiden baya temiz alıyomuş hocam öğrendiğim iyi oldu sağolasın yükleneyim bi :D
-
http://www.bestvideodownloader.com/download
bunu kuruyosun. youtubedeki videoların aldınta Download diye bir buton çıkıyo. Hangi formatta istersen o formatta indiriyosun sıkıntısız sorunsuz muhhhhteşem bişey kesinlikle herkese tavsiye ediyorum..
-
www.mp3skull.com daha üstüne yok bence bit rate e göre sıralama yapıp çekebiliyorsun
edit: konuyu okumadan attım bu siteden sadece mp3 indirebilirsin hocam
manyaki tarafından 11/Ağu/12 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
-
vdownloader kullanıyorum 1.5 yıldır tertemiz
-
Jdownloader'ı indirin youtube'dan link'i kopyalayın istediğiniz formatta indirin videoları bukadar basit yani :) siteyle reklam vs. vs. uğraşmayın...