Sağlıklı Zayıflama Önerileri
-
beyler zayıflamak istiyorum aslında kendimi sıktığımda kilo gidiyor fakat giydiğim elbise bedeni vs hiç bişey değişmiyor. spor salonuna yazılmayı düşündüm ama hani ben bölgesel değil bildiğin orantılı kilo vermek istiyorum. kas istemiyorum abi ben zayıf olmak istiyorum. bide masa başı çalışmaktan kalbur gibi duruyorum bunu plates falan düzeltir mi ?
xbox var kinecktte var nike+ alsam evde kendi kendime faydası olur mu bilmiyorum.
yani kısaca hacılar bana tüyo yada yol gösterin
-
Boğazına hakim ol, düzenli spor yap,
-
20 gün önce şöyle bir konu açtım :)
http://www.tahribat.com/Forum-Soru-Kilo-Vermek-193052/
95-96 kilo arasıydım.
ekmeği-şekeri-tuzu kestim , spor salonunda kardiyo-sıkılaştırma yaptım
Bugun tartıldım 88-89 kilo civarlarındayım hocam :)
-
konuyu baltalamak gibi olmasın benim de kilo almam lazım 65 de sabitim olmuyor :)
koray tarafından 25/Nis/14 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Kilolarını göstermemek için kendini ne kadar sıkarsan sık o kilolar hala bedeninin bir parçası.
Onlardan kurtulmak istiyosan ilk önce sağlıklı besinlere yönelmelisin. Çünkü kilo vermenin altın kurallarından en önemlisi bu. Yağsız ve protein yapıcı besinlere yönelebilirsin.
İnternette birçok diyet programı var araştırırsan bulursun.
İyi bi spor salonuna yazıl. Spor salonunun iyi olmasıyla birlikte hocanında iyi olması lazım. Çünkü seni koordine edecek odur. Bunuda göz önünde bulundurmalısın.
Kambur durmamak içinde barfiks çekmeni öneririm. İmkanın varsa olimpik - yarı olimpik yüzme havuzunda yüzebilirsin. Sırtının düzelmesine yardımcı olur.
Dediğim gibi bu işte sağlıklı beslenmek altın kuraldır yapanlar bilir bunu. Sağlıksız besinleri yemeye devam edersen hem parana yazık hemde o kadar kastığın için kendine yazık olur diyeceklerim bunlar umarım faydalı olur.
-
MertSt bunu yazdı
Kilolarını göstermemek için kendini ne kadar sıkarsan sık o kilolar hala bedeninin bir parçası.
Onlardan kurtulmak istiyosan ilk önce sağlıklı besinlere yönelmelisin. Çünkü kilo vermenin altın kurallarından en önemlisi bu. Yağsız ve protein yapıcı besinlere yönelebilirsin.
İnternette birçok diyet programı var araştırırsan bulursun.
İyi bi spor salonuna yazıl. Spor salonunun iyi olmasıyla birlikte hocanında iyi olması lazım. Çünkü seni koordine edecek odur. Bunuda göz önünde bulundurmalısın.
Kambur durmamak içinde barfiks çekmeni öneririm. İmkanın varsa olimpik - yarı olimpik yüzme havuzunda yüzebilirsin. Sırtının düzelmesine yardımcı olur.
Dediğim gibi bu işte sağlıklı beslenmek altın kuraldır yapanlar bilir bunu. Sağlıksız besinleri yemeye devam edersen hem parana yazık hemde o kadar kastığın için kendine yazık olur diyeceklerim bunlar umarım faydalı olur.
yüzme olayi imkansız ışte sporla kas yapmadan vücudun sarkmasıni önlemem Gerek Aslinda. Yukardaki müridin uyguladığı Diyet mantıklı ama ışte Spor kısmı zor -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Boğazına hakim ol, düzenli spor yap,
Türk insanı canından vazgeçer boğazından vazgeçmez :D
-
bir tanıdık one day diye bir hap kullanıyor. Adamı görünce aklım gitti. resmen süzülmüş yok böyle bir değişim dedim. Misal 2 ayda vereceğin kiloyu 15 günde verdiyor , yağları filan parçalamada yardımcı oluyor v.s v.s
kullansak mı kullanmasak mı ?
-
benim Spor salonumda burası biraz büyük ama temiz hava ve heryer çim, ağaç, bank rampa, yokuş, engebeli herşey var. Akşam eve geldiğime yemeğimi yedikten 1 saat sonra çıkıyorum buraya. gördüğün alanı komple 2 tur atıyorum yaklaşık 4 km yürüyorum. bu yürüyüş sert ve koşma desen değil yürüme desen değil sert ve hızlı biri yürüyüş. çok etkili.
yürüyüş bitince saat akşam 9:30 felan oluyor banklar müsait. 3 ayrı bankta 15 er şınav, 200- 300 mt yürüyüş tekrar başka banka arka kol giriyorum. antremanım yaklaşık 1 saat 10 dk sürüyor.. yani gördüğün alanda herşey benim spor salonum rampayı zorla çıkarken bir anda şınav çekmeye başlayan bir adam görürsen o benimdir. yada çitin üstüne çıkmış ayak çalışan.
dibimde spor salonu var istesem gider orada çalışırım. daha önce bi çok kez salonda çalıştım. şimdi böyle. yaklaşık 1 aydır sürekli gidiyorum acil iş çıkmaz yada ağır antreamn yapmazssam.
senin proğrama gelince
sağlıklı bir zayıflama yada vucut için. akşam yemekten sonra hemen değil 1 saat sonra bol su içip 4 km yürüyorsun. bunun 1 km si çok sert yürüyüş olacak ayak bileklerin yanacak yürürken mideni sıkı sıkı tutyorusn yani sürekli kendini sıkarak yürüyorsun ki daha çabuk yansın ve etkil olsun.
yürüyüş bitince 10x 3 şınav mekik orası senin keyfine zorlamana kalmana kalmış antremanını tamamlıyorsun. burada öenmli olan sert yürüyüş. ve sonrasında yedire yedire yapılan birkaç antreman.
salondan bikaç görüntü.

-
az ye
spor yap
ben bunları yapınca 20 kilo verdim.toplamda 3 ayda.
sonra 3 aydır bıraktım sıkıldım az ymekten.12 kilo aldım..
önümde şuanda powerade sporcu içeceği ve toblerone var :D
-
Hocam sana tavsiyemi vereyim gerisi sana kalmıs bırak xbox gibi hikayeleri emin ol kendine küfredersin onlarla veremessin eve bir koşu bandı ve bisiklet al.
Sabah ---> Lor peynir , 2 adet yumurta beyazı , ve süt
Öğlen ---> Çorba , ya da ıspanak pırasa gibi yiyecekler + 2 dilim ekmek ( buğday ekmeği )
Aksam ---> Tavuk göğüsü , yoğurtAntreman ise şöyle 30-45DK yavaş + orta + hızlı , ya da hızlı+orta+yavaş şeklinde koşu ardından 30dk bisikle sürme
Şimdi tartıya çık kilonu yaz bu programı 1 ay uygula sonra tekrar yaz.
Ve şöyle bir durum var benim çevremde kola+cips+halley+kekler mısırlar , yağlı yiyecekleri canavar gibi yiyen ama bugüne kadar 1 kere kilolu olarak bilmediğim insanlar var hatta ve hatta adam benim yediğim yemeğin 3 katını rahat yer ama adam 1 deri 1 kemik o yüzden kendi vücuduna göre antremanları sıklaştır.