Sagopa Kajmer KAFİLE FULL ALBÜM!!
-
albümü beğenmeeenlerin aksine cok beğnedim ben
belki denildiği gibi sagonun söledii şarkı az ama
yinede dier şarkılarda güzel.
yabana atılmamalı -
Harikasın dostum çok saol
-
ne zaman vazgecicek şu pesimist triplerinden
-
hayatımda bu akdar kötü bi albüm görmedim alakası olmazn şarkılar yaaa nerde o sagonun güzel sözleri bu albüm tutmaz dün gece sitelerine yazdım diye banba ban attılar olsun ama salaklara söyledim bu albüma dam olmaaa diey berbat ötessiii orjinalini almakdan vazgeçtim asla almama eski albümler daha güzel
-
benim alddım romatizma ve pesimist ep albümündede ""ben yaptım alın bunu"" deimodu
yeniler cıkacaksa bu sagopa adı altında olmamalı bağımsız ayrı bi şekilde cıksınlar
-----------------------------+1 -
çok kötü bence de.Sagopa beatleri hep birbrine benzer olmuş.bir de kuvvet mirayı yemişim kendi okusun daha iyi.Sadece istisnalar kaideyi bozmaz farklı diğerlerinden beat olarak.Zaten o da eğlnceli bir hint parçasından doayı
-
baytar ve günlerim aylık olmuşu dinledim.houma gitti açıkçası.özellikle baytar...
diğerlri için yorum yapmam.ama başkalarının da kasette sölemesi bi kasedi kötü yapmaz -
berhudar ol evladım :D
-
Ya arkadaşlar iyi güzelde neden albumu paylaşıma verdiniz...Adamlar o kadar uğraşıyo öylece koyuyosunuz...Bu ne derece terbyesizlikdir...Bu tam bi emek hırsızlğı...Bide kendinizi yerine koyun....
Ayrıc bende albumu aldım ama bende pek beğenmedim..2 şarkı için alınmaz doğru ama olsun..Bekledimi bulamadım...Bide o kadar övmüşlerdiki....Neyse olan olmuş....Lütfen bu konu kapansın... -
delirdik mi a.q durup dururken 5 ytl verek cd ye internet ne işe yarıyo:D kriz var zaten bu aralar bende :D
Toplam Hit: 3655 Toplam Mesaj: 31