Sagopa Kajmer Kirik Çocuk Albumu 2007
-
Yok ya bencede güzel olmamış.. İkimizi anlatan bişey gibi bi tane daha cıkarır inş. 2008 e kadar..
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
fenerist anam kulakları doktora göster:D
-----------------------------bütün albumlerini orjinal aldıım tek adam hatta orjinal albümünü aldıım tek adam :D
lise 1den beri dinliom silahsız kuvvet zamanından beri
burda kimse begenmemiş hacı baksana :D
-
Sagopa yapıyorsa kendi beğendi için yapıyodur, "ben beğenmedim" diyen dinlemesin... çünkü dediğim gibi sagopa beğendiğini yapıyor, 8 senedir dinlerim ve ölene kadar da dinliceme eminim, sizin gülüp eğlenerek dinlediğiniz şarkıda bile, adam ağlıyor inanın bana. Bir sonraki albüm (KITS=['Kötü','İnsanları','Tanıma','Senesi']) daha bi acıklı olacak, BPG gibi ama daha ağır, daha yavaş, politika da yok, aşk şarkıları da yok.(He bu arada adamın Allah'a duyduğu aşkı anlatan şarkısını bile sevgiliye duyulan aşk olarak anlayanlarımız da var).
Şu laf Sagopa'nın = "Yillar insani bir duygudan diger duyguya surukler, her sene farkli bir Yunus Özyavuzla tanisiyorum."
-
bu şarkısını bi daha dinlemiycm zaten çnkü beni etkilemedi
-
Salako Kajmer...
-
HolyDemon bunu yazdı:
Salako Kajmer...
-----------------------------tamam tamam metal bi numara:D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------HolyDemon bunu yazdı:
Salako Kajmer...
-----------------------------tamam tamam metal bi numara:D
dai sen git tencere tavalara vur bi insanın ismiylede asla dalga geçme:S. -
onun kod adı sagopa kajmer gerçek adı yunus
-
sagopa kajmer: bir bilim adamı mısırda ki piramitlerin sırrını çözmeye çalışır.sagopa adlı piramidin içine girenin canlı çıkamadığını öğrenir ve piramidin sırrını çözmeye çalışır.piramidin en son odasına gelip duvara adını kazır.bu bilim adamının adı kajmer olduğu için duvara "sagopa kajmer" yazar ve bu piramidin içinde hava akımından dolayı can verir.
''sagopa kajmer'' ismide burdan gelir.!
-
adamın bi web sitesi vardı girip bakıyoduk ne cıktı ne zaman cıktı ne zaman cıkacak şimdi oda yok (kolera mahvetti adamı:) şarkıyı begendin gibi ben :) insanlar kotu insanları tanıma senesi daha guzel olur izömi güzel cünkü:) parcayı verene eyvallah