Sagopa Kajmer-Vasiyet
-
olm mc sen cezanın şarkı sözlerini okudunmu? neresi boş amk abd kötü gençler uefadan başka bişi bilmio futbol kadar bilimle ilimle uğraşsalar abd bizim köpeğimiz olur demek boş bi lafmı sence???
çocuklar ölmesin savaşta bu laf boşmu daha böle dolu laf var şarkıda hızlı sölüo anlamıonuz cezayı şarkı sözleri önünüzde dinleyin beyler -
deli coban haklısın ama bence ceza eskiden öyleydi şimdi sanki biraz daha para peşine düşmüş gibi iş yapıyor nefretteyken fuchs la birlikte çok taşşaklı işler yapıyordu ama şimdi bozdu kendini
-
hacolar o değilde feyz al çok kafa zikiyo beynimi kemirdi sanjki 5 fk değil 1 saat dinlemiş gibi oldum a.q
sago rulzzz -
la son yıllarda adam gibi rapçi kalmadı amk ceza ceza dedik dedik sonunda oda öldü.
sago nun klipte ırak savaşında ki görüntüler işte ne bilim kötü görüntülerdi hayatı anlatmış:)
sago şimdi askerde ya diss fırtınaları esio hepsi döt olur askerden geldikten sonra la bide sago şarkılarını sözlükten bakarak yapıomuş(duydum sadece ) :)
-
haa mcyargic a karşı :)
www.ceza-fan.com dolaşın amk:D -
sagopa 1 numaradır. Şu yeni albümü çıksada şu hasrettende kurtulsak..
-
bence sago bir numara ama cezanın bir tek üstünlüğü var ceza lolipop reklamlarında oynar sago oynamaz bunada üstünlük diyebilirsek tabi :D
-
lan adamın adını unutup duruyorum paso songoku diyorum adama a.k :) sagopa :)ii dir amelenin dediği gibi beyin sikiyor ama :)
Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 19