folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sagopa Kajmer-Vesselam [K.İ.T.S] Den Yayınlanan Tek Parça.. (Tbt Ye Özel :P)

Sagopa Kajmer-Vesselam [K.İ.T.S] Den Yayınlanan Tek Parça.. (Tbt Ye Özel :P)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    albumun cıkıs tarihi bellimi

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    albumun cıkıs tarihi bellimi
    -----------------------------

sagopa kajmer Says:

Şubat 6th, 2008 at 12:25 pm

Ben yeni bir albüm için sizin bilmediğiniz meşâkkate katlanıyorum.Hiçbiriniz bu albümlerin nasıl hazırlandığını.kolay mı zor mu olduğunu bilmiyor.Ama bol işkembeden sallamasını çok iyi becerenler var.13 sarkılık albümü beğenmeyip,aceleye getirdiğimi de düşünen var.Hatta hadsizlik yapan ve ”paranız mı bitti” diyen saplar da var.halbuki bilinmesi gereken paranın problem hicbir zaman olmadığı.Ben bir insanım ve albüm yapmak için ben de çaba sarfediyorum.Bunu kendim için ve sevenlerim için yapıyorum.Her seneye 1 albüm yetiştiriyorum ve bu albumlerin turnelerini de kendi cebimden ödeyerek yapmaya calışıyorum.gidebildiğim kadar uzağa ,fazla yere gitmeye çalışıyorum,kliplere para yettirmeye çalışıyorum.Bana kalsa evimde oturur ne konser veririm ne de albüm için kasarım.Allah’a şükür mevcudiyetimiz ganidir.

Bu nedenle belirtmek isterim ki; sagopa kajmer kafasına göre doğrusunu icra edecektir.Ben albüme 13 şarkı sözü vermiştim üzerine 3 şarkı daha yaptım ama bunlar üzerine o 3 bonus şarkıyı sırf bu mentaliteyi güden hayırsız dinleyicilerim nedeniyle vermiyoprum albümden çekiyorum.Böylelikle o 3 şarkıyı sonraki albüme koyarım,hayırlısı olsun.

toplam 13 şarkı lık albüm ,limited edition olacak.ama benden ne ep bekleyin ne de bonus şarkı.yetti artık.Ben dinleyicilerim için neler çekerken onlar neler düşünüyor.

sevenlerim zaten benden gelecek 1 şarkıyla bile yetinebilir.Onlar ,albüm çıksında ne olursa olsun derken bazıları da saçmalıyor.saçmalayanların bir daha saçmalamaması için sürprizlerin tamamını geri çekiyorum.ilk 5 bin limited edition olacak.

albüm bitmiş durumda.Zaten bitik hali size 10 sene yetecektir.fazlasını geri çekiyorum.

kurunun yanında yaşlar da telaş yaptı lakin herşeyin onların istediği gibi olmayacağını bilsinler.

melankolia.com.tr' de konuşuyoruz bolümü 'Guestbook' 158. sayfa 1572 no'lu açıklama

07 Şubat 2008

Sagopa Kajmer der ki;

Sagopa Kajmer'den Gelen Son Açıklama!

albumun tarihi ile ilgili sorulara açıklık getirelim.

ilk önce ikimizi anlatan birşey adlı albümün yeni video klibi olan ”kendim için” yayına girecek.bu klibin ardından albüm çıkış evresine girecek.herşeyi disiplinli ve sırayla yapmamız icabediyor.sabrınız için teşekkür ederim.

henüz düet albüm hala satılıyorken bu denli aceleci olmak yanlış.ama yine de belirtmek isterim çok kısa bir zaman sonra tam güzel zamanda albüm çıkacak,hadi hayırlısı.

sonucta her sene bir albüme kavuşuyorsunuz,ne güzel bir durum.

olacağını bildiğiniz şeyler için kuruntular içine girmeyin.olacak deyin bekleyin.değeceğine bildiğiniz şeyler için zanda bulunmayın,değecek deyin heyecanlanın.ne güzel bir durum.

---

bu açıklamaları buldum belli bi tarih yok :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

eyvallah never-more.

anlasılan bekleyeceğiz biraz daha  

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 6860 Toplam Mesaj: 24