Sagopa Kajmer Yakın Ve Uzak
-
sagopa kajmer yakın ve uzak şarkısında o arapça galiba o müzik i geçen bi program izliodum ayna die bi arap ülkesini gezerken o çalıodu. belki sizde dikkat etmişsinizdir biras farklıydı hızı felan acaba onu bilen varmı ? veya bilen?:)
-
evet çok tatlı bi melodi :) şarkıyı sevdiren bi melodi , kulağa çok hoş geliyor. sago yapmıştır sandım onu :)
-
ahanda buldum valla
http://www.youtube.com/watch?v=uQQEhgD0w9o
-
benimde çok hoşuma gidio ya
ben baya onceden biliodum da adını bilmiodum bunn
foxxly hocam saol
-
Sago, parçaya ayrı bir hava katmış... :)
-
ben okadar buldum size sizde bana sagonun kits albümünün intro şarkıındaki başlangıç müziğini bulun :) şu bana müsade beyler şarkısndaki aynısı her yerde aradım bulamadım :(
herşey karşılıklı :D
-
beatinimi bulalım anlamaım tam :D
-
sanırım beat deniyo ona :D fon müziğini istiyom ben :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım beat deniyo ona :D fon müziğini istiyom ben :/
-----------------------------
aç msni fox yolluycam :C -
Sample çıkarıp yapmış.Anlatıyım olayı daha önce sago'nun 1 şarkısında daha vardı.Beat yaparken ya fl, Reason III gibi programlarda kendiniz fon oluşturursunuz üstüne vuruş eklersiniz yada Sample alır ( 1 kaç tane olabilir ) Onun üstüne vuruşlar eklenir.Bende amatör rapper olduğumdan şu aralar yaza çıkartacağımız Ep için sample arıyorum. Raziel 'i bilen varsa mekan-ı Cehennem şarkısındaki girişde başka şarkı'dan alınmış sample 'dır.Bu akşam ayarlaya bilirsem mesajımı editler buraya parçaları alındıkları orjinal parçaların adlarını yazarım. Tabi sample alıp üstüne vuruşları ekliyen sago olunca bir başka oluyor :)
-
ustam süper sin çok iyi olur vala öle bişi yapsan :D
Toplam Hit: 4267 Toplam Mesaj: 19