Şahan !!!
-
aynen abi ya şahan gercekten süper :) harıka espirileri var. en cok . o cengizi behenmiştim cırcır olayi :=) aysegul hanım :D
-
valla ben cem yılmazı geçecek adam daha görmedim şahanın tiplemeleri iyi olabilir ama götünüde yırtsa cem yılmaz kadar iyi espri yapamaz (görecelide olsa böyle) :)
-
ehe bana kalırsa ata demirer'den daha iyi.. ben ramazanda denk geldi adeta gerçek (gay arkadaş) adlı bölümünü seyrettim ahaha gerçek kesit perihan savaş'ı filan taklit etmiş sanırım iyiydi, hoştu, çılgındı fakat ondan sonrada yapılmadı yeni bölümü.. cevizkıran tartışma programı güzel şimdi.. www.capturetv.com da var ama o biraz geç upload ediyo fakat tüm bölümleri sıraya koyuyo(siteyi güncelliyolar herhalde bazen açık olmaması ondan olsa gerek).. www.komikim.com 'da da var fakat onda kimi bölümleri olmayabiliyo sanırım..
-
www.komikler.com dan çektim bissürü ben
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=20894
Forumda pek çok konu var sadece bakmak gerekiyor.Bu bir ikincisi konu şu an 632 hit almış anlamıyorum :) nasıl oluyor...Sanırım geyik ve boş konular ve bir şey vermeyen türden konular daha çok dikkat çekiyor....
Kolay gelsin herkese... -
ne diye eski başlığı aktifleştiriyorsun ki?
-
walla şahan başka bence ne biliym içimizde olanı dışa vuruo sanki ir2 nin dediği gibi bazı adamlar var beraber izlıorus ben yarılıom adam böle bakıoo ((burda gülecektn abi))
şimdilik gözümde 2. sırada
1 cem yılmaz
2şahan
3 ata demirer
Toplam Hit: 5537 Toplam Mesaj: 29