ŞAHANCILAR BURAYA..!
-
DosTum ben olsam, anasını ziker sonra kendim polise teslim olur, itiraf ederdim ve beni suça tahriq ettiği bahanesi ile hem beraat eder hemde o mina goduma tazminat davası açardım, kazanamazsam bile mahkemede kendini gördüğüm için sonradan yakalar milli tecavüzcülere teslim ederdim.. Ne cins adamlar yaff..!! SaYGıLaR mina kyimm...
-
yanlış anlaşılmasın alıntı yapmayı unutmuşum.. yukarıdaki mesajı _Rap_Boy_'a cevap olara yazdım..
Tekrar SaYGıLaR mina kyimm.... -
euehue oda güsel nese sanaldn zarar wermek her zmn daha ii bnce

not: arkadaslar ziplerin şifresi >> www.captureforum.tk beyler inen zip dosyasına sağ tıklayı extract to www............tk orda ztn zip şifresini werio zip şifresi indirilen site işte www.captureforum.tk
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
Hojalar bn şifre istemior die hatırlıorm ama eger warsa şifrel sudur www.capturetv.com yada capturetv.com aynn beyler baska bi kaç forumlu sitesine üye oldum bi kaç paylasım olsn diye link weriim dedim sitenn adminleri taslıodu bni a.q yok illegalmış artık mp3 wermek fln dedim a.q siz namuslu esnafı oynamaya dwm edin dedim yaws paylasım olmadan kuru kuru gitmez bu forum yaws tahribat bambaşka yaaaa her türlü paylaşım yerii
kardes şifreler uyuşmuyo neyse sağolasın yinede... -
hyr hoja sn tutturamamasın şifreyi resime bak acıklayıcı şekilde anlatıom gerçi anlatılck fasla bişey yok nese
-
beyler tam ortalayamadım resimi biras kayık oldu idare edin nese bidaha gönder demeden öce 1 ön isleme yapalım