ŞAHANCILAR BURAYA..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

DosTum ben olsam, anasını ziker sonra kendim polise teslim olur, itiraf ederdim ve beni suça tahriq ettiği bahanesi ile hem beraat eder hemde o mina goduma tazminat davası açardım, kazanamazsam bile mahkemede kendini gördüğüm için sonradan yakalar milli tecavüzcülere teslim ederdim.. Ne cins adamlar yaff..!!                                                                                       SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yanlış anlaşılmasın alıntı yapmayı unutmuşum.. yukarıdaki mesajı _Rap_Boy_'a cevap olara yazdım..
                                                                                                  Tekrar SaYGıLaR mina kyimm....

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

euehue  oda  güsel nese sanaldn zarar wermek her zmn daha ii bnce

not: arkadaslar ziplerin şifresi >>  www.captureforum.tk  beyler  inen zip dosyasına sağ tıklayı   extract to  www............tk  orda  ztn  zip  şifresini werio zip  şifresi  indirilen  site işte   www.captureforum.tk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    _RapBoy_ bunu yazdı:

Hojalar bn  şifre istemior  die hatırlıorm  ama   eger warsa  şifrel  sudur www.capturetv.com yada  capturetv.com    aynn  beyler  baska bi  kaç  forumlu  sitesine  üye oldum bi  kaç  paylasım  olsn  diye  link weriim dedim sitenn  adminleri  taslıodu  bni  a.q  yok  illegalmış artık  mp3  wermek  fln dedim  a.q siz namuslu esnafı oynamaya dwm edin dedim yaws paylasım olmadan kuru kuru  gitmez  bu  forum yaws tahribat  bambaşka  yaaaa  her türlü  paylaşım yerii 

kardes şifreler uyuşmuyo neyse sağolasın yinede...

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hyr hoja sn tutturamamasın şifreyi resime bak  acıklayıcı şekilde anlatıom  gerçi anlatılck  fasla  bişey yok nese

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    beyler tam ortalayamadım resimi  biras  kayık oldu idare edin nese bidaha gönder demeden öce 1 ön isleme yapalım
Toplam Hit: 3274 Toplam Mesaj: 17