folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sahibinden De Getsiz Satışta Nelere Dikkat Etmeli

Sahibinden De Getsiz Satışta Nelere Dikkat Etmeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

Kolay gelsin müridler; sahibindende bir ilanım var bir kişi almaya talip oldu mesaj yolladığı kişi ismi farklı, yazıştıgı kişi ismi farklı ve benle konuşmasının başında numarası farklıydı bir kaç mesajdan sonra numarası değişti. havale ile ücreti alıcam ama telefonu ona gönderdikten sonra havaleyi iptal edebilirmi yada bankadan parasını yanlış gönderdim diyerek vs alabilir mi ?

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

havaleyi senin hesabına yaptır parayı hesapta gör ondan sonra yanlış ayağına çekemez parayı  yada garanti ye alıyım dersen gelen parayı direk hesapdan çek yada başka hesaba aktar.Adam önce parayı kabul ediyorsa sıkıntı yok ancak senin yerinde olsam get açtır yada gg üzerinden alışverişi yap 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ibret: http://www.tahribat.com/forum/dolandirilacaktim-168006

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

parayı çektikten sonra banka yanliş yatmış, ödemen gerek der mi ?

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    KasiRGamsi bunu yazdı

parayı çektikten sonra banka yanliş yatmış, ödemen gerek der mi ?

Hesabına yatan parayı senden habersiz geri çekemezler.Banka personeli yanlış yatırsa bile çekemez arayıp rica eder durumu anlatıp durum öyle olur.Bir ara hesabıma yanlışlıkla 10bintl yatırmışlar bankacı aradı yanlış yatırdım para benden kesilecek vs dedi tamam al geri dedim alamam siz bana geri eft yapın dedi :) o konuda rahat ol ancak parayı hesabında görmeden kesinlikle kargo çıkma .

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Para hesabına geçsin öyle gönder geri kalan tüm şeyler hikaye bana göre, bu arada ürünün değeri ne kadar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

150 tl

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Parayı yanlışlıkla gönderdim deyip geri alamaz.

Bir siteden eğitim seti alırken 2 kere havale yaptım yanlışlıkla.

Henüz adamın hesabına geçmemişti para, sadece karşı bankanın şubesine düşmüştü, iptal talebi oluşturmama rağmen ücreti geri vermediler.

Adam tekrardan havale yaptı bana gönderdiğim ücretin tekini.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

Şu link ufkumu genişletti Hocam, isim farklı numara farklı işgillendim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

parayı hesabınızda görseniz de gönderme ürünü hacım. hesaba blokeli havale ediyolar. sen kargoyu çakıyosun hesaba bi bakıyon para yok. ya da çekmeye çalışıyon çekilmiyor. gidecen parayı hesaptan çekcen öyle yollucan en güzeli.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hesaba yatsın gör öyle bi zikim olmaz

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 16
e-ticaret sanal alişveriş