Sahibinden De Getsiz Satışta Nelere Dikkat Etmeli
-
Kolay gelsin müridler; sahibindende bir ilanım var bir kişi almaya talip oldu mesaj yolladığı kişi ismi farklı, yazıştıgı kişi ismi farklı ve benle konuşmasının başında numarası farklıydı bir kaç mesajdan sonra numarası değişti. havale ile ücreti alıcam ama telefonu ona gönderdikten sonra havaleyi iptal edebilirmi yada bankadan parasını yanlış gönderdim diyerek vs alabilir mi ?
-
havaleyi senin hesabına yaptır parayı hesapta gör ondan sonra yanlış ayağına çekemez parayı yada garanti ye alıyım dersen gelen parayı direk hesapdan çek yada başka hesaba aktar.Adam önce parayı kabul ediyorsa sıkıntı yok ancak senin yerinde olsam get açtır yada gg üzerinden alışverişi yap
-
-
parayı çektikten sonra banka yanliş yatmış, ödemen gerek der mi ?
-
KasiRGamsi bunu yazdı
parayı çektikten sonra banka yanliş yatmış, ödemen gerek der mi ?
Hesabına yatan parayı senden habersiz geri çekemezler.Banka personeli yanlış yatırsa bile çekemez arayıp rica eder durumu anlatıp durum öyle olur.Bir ara hesabıma yanlışlıkla 10bintl yatırmışlar bankacı aradı yanlış yatırdım para benden kesilecek vs dedi tamam al geri dedim alamam siz bana geri eft yapın dedi :) o konuda rahat ol ancak parayı hesabında görmeden kesinlikle kargo çıkma .
-
Para hesabına geçsin öyle gönder geri kalan tüm şeyler hikaye bana göre, bu arada ürünün değeri ne kadar,
-
150 tl
-
Parayı yanlışlıkla gönderdim deyip geri alamaz.
Bir siteden eğitim seti alırken 2 kere havale yaptım yanlışlıkla.
Henüz adamın hesabına geçmemişti para, sadece karşı bankanın şubesine düşmüştü, iptal talebi oluşturmama rağmen ücreti geri vermediler.
Adam tekrardan havale yaptı bana gönderdiğim ücretin tekini.
-
izzmarit bunu yazdı
Şu link ufkumu genişletti Hocam, isim farklı numara farklı işgillendim...
-
parayı hesabınızda görseniz de gönderme ürünü hacım. hesaba blokeli havale ediyolar. sen kargoyu çakıyosun hesaba bi bakıyon para yok. ya da çekmeye çalışıyon çekilmiyor. gidecen parayı hesaptan çekcen öyle yollucan en güzeli.
-
hesaba yatsın gör öyle bi zikim olmaz