Sahibinden.Com Dan Telefon Almak ?
-
İyi günler müridler
sahibinden.com dan general mobile telefon almak istiyorum.
Telefonun cok resmi yok , eger kırıgı varsa ben telefonu geri iade edip paramı alabilirmiyim yoksa bir katakulliye gelebilir miyim ?
Tecrübelerinize ihtiyacım var.
-
Get ile mi alacaksın ? Kapıda ödeme ile alacaksan iade şansın olmaz.
Edit : sohbeti uzatmayayım. adama telefonu anlattır mesajda. Kırığı vuruğu problemi olmadığını söylettir. Geldiğinde telefonun herhangi bir yerinde problem çıkarsa ödemeyi onaylamadan iade süreci başlatıyorsun ve iade kargo ücretini senin ödemen gerekiyor. Get ile alışverişte sıkıntı yaşamazsın. Yalnız şunu da ekleyeyim, kredi kartı ile taksit olayı kalktı sanırım ama taksitli alım yaptıktan sonra ücret iadesi talep edersen, "diyelim ki 800 tl 4 taksitte aldın ve geri iade ettin." kartın limitinden 800 tl kullanılmış gibi düşer, her ay 200 tl iade gelir.
Güvence:
sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır. Satıcının belirtmiş olduğu nitelikler dışında bir ürün elinize ulaşırsa, ürünü geri gönderir ve işlemi iptal ederek ödemenizi Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından geri alabilirsiniz. Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
mfatihbodur tarafından 04/Mar/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
tavsiye etmediğim bir site kötü tecrübelerim var.
-
kapıda odeme ile almıcam.
Get ile alıcam yani site uzerinden heralde ilk defa kullancam
-
Iyi saticilar cok var onlarin hakkini yemeyelim ama sahibinden.com da en iyisi elden alisveris yapmak en azindan istedigin gibi kurcalayabilirsin urunu yada posta ile kapida odeme talep edersin boylelikle bi sıkıntı yasayacagini dusunmuyorum..
-
müdür gm iyi bir telefon ama kalitesi tartışılır
belli olmayan bir arızası varıdır belli olmaz bir bakarsın şak diye kaşına çıkar. iade de yapamazsın
ben girme derim.
örnek: arkadaşta 4 g olanı var durduk yere ekran kendi kendine bir yerlere giriyor bir bakyıor arama yapmış bir hatası var ama herzman olmuyor.
-
sorry_13 bunu yazdı
Iyi saticilar cok var onlarin hakkini yemeyelim ama sahibinden.com da en iyisi elden alisveris yapmak en azindan istedigin gibi kurcalayabilirsin urunu yada posta ile kapida odeme talep edersin boylelikle bi sıkıntı yasayacagini dusunmuyorum..
Edit: cihaz anadolu yakasinda ise (tabi istnbuldaysa) sana bi iyilik yapar gider kurcalarim
-
Mx0TBT bunu yazdı
kapıda odeme ile almıcam.
Get ile alıcam yani site uzerinden heralde ilk defa kullancam
mesajımı editledim. ihtiyacın olan tüm bilgi orada mevcut hocam. Ha telefon konusunda yorum da istersen, fiyat/performans açısından bence eleştirebilecek bir telefon degil. o fiyata daha iyisi YOK. alıyorsan 16 GB siyah olanını al. beyaz ve 4 gb olanlar işe yaramaz.
-
telefon garantili bursa da imis.
get sisteminde 3 gun icinde iade oluyormus bir sıkıntı yasarmıyım bu konuda ?
-
mfatihbodur hocam anladım. o zmn ben bir konusim duruma gore iade ederim.
-
yüz yüze almicaksan alma kardeşim. daha geçen hafta arkadasım dolandırıldı.