Şahin Dip Gaz Yan Yan
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Bir aydır doğan kullanıyorum. Bi aydırda küfür ediyorum.
-----------------------------dur biraz tofaşlardan bahsedeyim.
1)lanet bi debriyajı var.
2)Tüp taktıın zman lanet olası bi devri var.
3)1.vitesle 2.vites çok dengesiz yapılmış rampada 2liyon araba gitmiyo:S
4)Ossuruktan sebeplerden orası burası bozulur lanet bi arabadr.şöle diim 71 model eski ford lar bile bu arabalara takar.
-----------------------------bunlar modifiye edilmiş arabalar galiba profesyoneller için senın dediklerin onda yoktur.
o adamlar için sahin dogan bi Aşk olmuş adamlar onlardan vazgeçemiolar
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Bir aydır doğan kullanıyorum. Bi aydırda küfür ediyorum.
-----------------------------dur biraz tofaşlardan bahsedeyim.
1)lanet bi debriyajı var.
2)Tüp taktıın zman lanet olası bi devri var.
3)1.vitesle 2.vites çok dengesiz yapılmış rampada 2liyon araba gitmiyo:S
4)Ossuruktan sebeplerden orası burası bozulur lanet bi arabadr.şöle diim 71 model eski ford lar bile bu arabalara takar.
-----------------------------Kendı arabamla kaza yaptıgım için bi aydır emanet olarak bunu kullanıyorum.
Söyledıklerının hepsini yaşıyorum benımkınde bışey daha var zar zor 110 km cıkarıyosun azıcık frene dokundugunda stop edıyor. o hızla bıde tekrar çalıştırmaya çalışıyosun. Dreksıyon hıdrolık değil akşama kadar kullandıktan sonra ertesı sabaha kadar kendıne gelemıyorsun
4 maddeye katılmıyorum ışıklarda kalkışta bi çok arabanın eline verıyorum bide arızası olduğu zaman sabah sıftahıysa 5 mılyona yoksa 20-30 mılyona değişebiliyorsun o yönü güzel. yani parça ucuz
-
her şahin aynı deilki bizde de war 2001 model i.e geçen hafta istanbuldan gelirken pederi bi gaza getirdim 195 i gördük we arabadan çok memnunuz hiç bi sorunda çıkartmadı ama arabaya çok temiz baqıo babam ondan fazla sorun çıkmıyo...