Sahte Banka Sitelerine Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

Bildiğim 2 kişi yakın zamanda ziraat bankasının çakma sitesinden dolayı dolandırıldı. Bitanesi banka aracılığla para yatan kişiye ulaşıyo yanlış işlem yapılmış diyor hesap sahibi haberim yok banka paraya el koyup iade ediyor. Diğeri savcılığa başvuruyo savcı direk talimat verip araştırma yaptırıyo karamanda 17 yaşında eleman çıkıyor. Velet kabul etmiyo ben o kişiyi tanıyorum akrabam olur kendisi çek dedi bende çektim falan demiş. İşin enteresan tarafı ziraat bankası paranın gittiği hesabı tespit edince diyor ki arayın görüşün geri göndersin, arkadaş allahtan adli bi konu neden arayım deyip aramamış yoksa eleman bi nevi haklı çıkacak akraba mevzusunda bu arada toplam 2 si için mebla 15 bin civarında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Ben cevremdeki herkesi uyariyorum

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bunlara cezamî yok nedir her gün 1 tane çıkıyor 

http://www.deniz-firsat.com/Login-TR/

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

facebook ta çok fazla reklamlarına rastlıyorum işte şimdik giriş yap bilmem kaç hediye kazanma şansı yakala gibi gibi.. Tıklayıp bakıyorsun domain başka. Zaten çoğu hemen patlıyor ama önüne geçemiyorlar zibilyon tane domain almış herifler biri patlayınca ayarlara gir url değiş tamam devam hoop tekrar sistem aktif. İnana rastlamasam da ücra köşede yanan canlar vardır eminim.

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Önlem almanın tek bir yolu var. Facebook ve Instagram ile iletişime geçecek bankalar ve diyecekki benim adımın ve logomun kullanıldığı reklamlara ben harici izin vermeyeceksin. Başka türlü banka siteyi tespit edecekte, banka yetkili makamlarardan siteyi engelletecekte ohooo. Zaten o zamana kadar dolandırıcılar başka domaine geçiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Sırf bunları engellemek için bir site kursak ve altında ne kadar sahte numara ve açılan site var ise en azından bildiklerimizi yayınlasak ve insanlar da girip baksa bilgilense bunların bir nebze de olsa önü kesilir. Teknolojiden haberdar dikkatli kesim hayatta yemez bu tür çakallıkları ama gel gör ki yaşlı akrabalarımız eşimiz dostumuz var. 

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

instagramda ve facebookta son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor.

Geçenlerde iphone 8 taksitle diye golddan reklam gördüm. domain host da doğru idi.

ama altına 15 20 kişi yazmış ürünü yollamadılar. sonra iptal ettim parayı da geri göndermediler diye.

gördüklerimi şikayet ediyorum ama şikayet ulaşana kadar adamlar işi görüp sıvışıp domain değiştiriyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

instagramda ve facebookta son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor.

Geçenlerde iphone 8 taksitle diye golddan reklam gördüm. domain host da doğru idi.

ama altına 15 20 kişi yazmış ürünü yollamadılar. sonra iptal ettim parayı da geri göndermediler diye.

gördüklerimi şikayet ediyorum ama şikayet ulaşana kadar adamlar işi görüp sıvışıp domain değiştiriyorlar.

Yok o gerçek. Telefona taksit yasak olduğundan taksitle saat satıyor telefonu hediye ediyorlar. :)

http://www.gold.com.tr/telefon-alan-herkese-saat-hediye_lp258297220

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5573 Toplam Mesaj: 19
dolandırıcılık dolandırıcı sahte banka sitesi