Sahte Dexter Mevzusu
-
S.a Müridler
Bir mağazadan Dexter almaya gittim.Orada da adam ayakkabının Orijinal olduğunu söyledi ve ben de aldım.Daha sonra 3-4 defa giyince ayakkabı 2 yılmış gibi göründü.Ben de ayakkabıdan şüphelendim ve 1-2 Orijinal Dexter mağazasına sordum.Onlar da ayakkabının sahte olduğunu söyledi.
Değiştirmeye gittiğimde adam "Kimse kimseye çamur atamaz.Bende bunların belgeleri var vs.vs " laflar kullandı.
Ben de Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum.Bu Tüketici Hakları Mahkemesi hakkında bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.
-
bulunduğun bölgede kaymakamlıkta bölümleri oluyor alıyorsun 5 tllik damga pulunu yazıyorsun dilekceyi 3 ay içinde halloluyor...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bulunduğun bölgede kaymakamlıkta bölümleri oluyor alıyorsun 5 tllik damga pulunu yazıyorsun dilekceyi 3 ay içinde halloluyor...
-----------------------------Peki hocam lehime çevirebileceğim durumlar hakkında bilgin var mı?(tazminat vs.vs)
-
sülalesini kurutursun git orjinal mağazaya şikayet et
-
Bağlı olduğun ilçenin kaymakamlığının içinde "tüketici hakları" bürosu olur. Orda durumu belirtip faturanla oraya gitmen yeterli. Orada seni yönlendirirler ne yapman gerektiğini söylerler.
-
4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun,Madde 4 Ayıplı Mal ve Madde 5 Ayıplı Hizmet maddelerini oku
-
Sahte dexter diye okuyunca müridlerden biri seri katil zannettim :|
-
tazminat istiyon he :S ne var ne yok elinden herseyi alırsın xD
-
içindeki dexter etiketi yanda olan koyu mavi - lacivert ise orcidir diye bir hurafe var ortalıkta:D
-
öncelikle fake olup olmadıgını öğren hoca sonra bosa kurek sallama bi daha teyit et bence
-
tazminat felan alamassın.en fazla ödediğin parayı yada orginal bir dexter alırsın