Sahte Dexter Mevzusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

S.a Müridler

Bir mağazadan Dexter almaya gittim.Orada da adam ayakkabının Orijinal olduğunu söyledi ve ben de aldım.Daha sonra 3-4 defa giyince ayakkabı 2 yılmış gibi göründü.Ben de ayakkabıdan şüphelendim ve 1-2 Orijinal Dexter mağazasına sordum.Onlar da ayakkabının sahte olduğunu söyledi.

Değiştirmeye gittiğimde adam "Kimse kimseye çamur atamaz.Bende bunların belgeleri var vs.vs " laflar kullandı.

Ben de Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum.Bu Tüketici Hakları Mahkemesi hakkında bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bulunduğun bölgede kaymakamlıkta bölümleri oluyor alıyorsun 5 tllik damga pulunu yazıyorsun dilekceyi 3 ay içinde halloluyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

bulunduğun bölgede kaymakamlıkta bölümleri oluyor alıyorsun 5 tllik damga pulunu yazıyorsun dilekceyi 3 ay içinde halloluyor...

-----------------------------

Peki hocam lehime çevirebileceğim durumlar hakkında bilgin var mı?(tazminat vs.vs)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    sülalesini kurutursun git orjinal mağazaya şikayet et

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Bağlı olduğun ilçenin kaymakamlığının içinde "tüketici hakları" bürosu olur. Orda durumu belirtip faturanla oraya gitmen yeterli. Orada seni yönlendirirler ne yapman gerektiğini söylerler.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun,Madde 4 Ayıplı Mal ve Madde 5 Ayıplı Hizmet maddelerini oku

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Sahte dexter diye okuyunca müridlerden biri seri katil zannettim :|

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    tazminat istiyon he :S ne var ne yok elinden herseyi alırsın xD

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    içindeki dexter etiketi yanda olan koyu mavi - lacivert ise orcidir diye bir hurafe var ortalıkta:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    öncelikle fake olup olmadıgını öğren hoca sonra bosa kurek sallama  bi daha teyit et bence 

kontra bisiklet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    tazminat felan alamassın.en fazla ödediğin parayı yada orginal bir dexter alırsın
Toplam Hit: 5275 Toplam Mesaj: 14