Sahte Ehliyet
-
dayılar bana sahte ehliyet lazım sahte derken orjinal ama sahte yollarla çıkarılıcak sınavına felan girmeden varmıdır tanıdık felan olan cebini doldururuz gerekirse
-
olmuyor valla ben cok denedim milli egitim oldugu gibi aldıgı için herseyi milli egitim binasında tanıdıgın olması lazım oda rizke giricek
-
kardeş bu işleri diyarbakırda falan ii yapıyolar ama sana birkaç tavsiye benden öncelikle yaşın tutmuyorsa sabredeceksin yaşın 18 i geçsin diyelimki geçtin o zaman sınavına gireceksin adam gibi alacaksın "Hakkınla" ehliyetini. Diğer taraftan farzedelim sahte ehliyet çıkardın kaza yaptın mesela haklı olsan bile haksızsın onuda geçtim bir polis memuru senin belge numaranı anons etti bu seferde sahtecilikten ve dolandırıcılıktan mahkeme faln gerisini sen düşün.. sakat iş
-
ehliyeti dogu kesimden alman daha iyi olur hem kolay hem ucuz olur öyle sahtecilik işlerine filan karışmazsın hemde sıkı kontrol var yakalarlarsa bidaa nah alırsın :)) ehliyet
-
hoca o işler zor hemde değmez yaşını bekle ...
-
küçük paralar ve işler için sahtecilik suçlarına girme :D büyükleri içinde girme
-
egitimsiz sofor olmaz adam gibi gir haket al kimse canini sokakta bulmadi herkesin colugu cocugu var bu kadar adamda keriz dgil onca parayi pasip onca eziyeti cekip ehliyet alsin ulkeyi duzeltmeye caliscaniza duzen bozmayi cok seviyonuz...
-
Hoca o sınavları artık mebin gorevileri degil osym yapıo cevap kagıtları oss veya diger sınavlar gibi ankaraya gidio yani o is pek kolay degil artık eskisi gibi.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Hoca o sınavları artık mebin gorevileri degil osym yapıo cevap kagıtları oss veya diger sınavlar gibi ankaraya gidio yani o is pek kolay degil artık eskisi gibi.
-----------------------------yürü la, hani "ayarlarız sana hemde en sahtesinden" diyodun? :D
-
tanıdık var ama gerenk yokkk interneten ne oldugunu bilmiyoruz senin oda var.riskli işler bunşar 2 yıldan başlıyor
-
kardeşim sınava girmeden nasıl olacak bu iş?
sen girmesen de birisinin mutlaka sınava girmesi lazım.
çünkü sınavının sonucuyla ilgili bilgiyi sürücü kursu emniyete göndermiyor.
zannedersem milli eğitim de değil.
sınav bilgilierini bu sınav merkezi gönderiyor ya da emniyet onlardan alıyor.
senin ismin listede olmadan nasıl gidip de emniyetten kartı çıkarttıracaksın?
birileri bu işi yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama ortaya çıktı sonuçta.
çok insan bundan madur oldu + emniyet müdürü milli eğitim müdürü falan y.rraa yedi.
ha ben kendim kart bastırırım damgasını vururum numarasını veriririm diyosan:
ilk çevirmede hapsi boylarsın haberin olsun.