folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SAHTE KURAN..(Soysuzlar Sonunda Bunuda Yaptılar)

SAHTE KURAN..(Soysuzlar Sonunda Bunuda Yaptılar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    4 kadin olayi dogal kanunlara aykiri, %50 sans var kadin yada erkek olmak icin. Assagi yukari esit sayida erkek ve kiz var, bi adam 4 kadinla evlenirse bu 3 erkegin kadinsiz kalmasi demektir. Sacma degil mi ? Bana peygamberimiz yapmis diye anlatma, cunku peygamberimiz diger karilari ile iliskiye fln girmemis, sadece "dul" sifatini yikmak icin evlenmis, yani evlenmek ile "himaye altina almak" arasinda daglar kadar fark var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek
    önce allahın selamı üzerinize olsun diyerek konuya dalmak istiyorum. birincisi 4 kişi ile evlilik mevzusu peygamber efendimizin 4 kadın ile evlenmesi ileride ümmeti arasında olabilecek erkeklerin hanımlarının hastalanması ve erkeğe cinsi olarak yeterli olamaması erkeğin gözünün dışarı kaymasına sebebiyet verir diye böyle bir ruhsat verilmiştir ayrıca dediğin gibi dul kalmış kadınları himaye altına almak için evlenmede uygun görülmüştür. bu zamanda genel olarak anadolu ve bazı islam ülkelerinde geleneklerin devam etmesi ve islama geçilmesi durumun islamın bu iznini almış kabul ediyorlar. tabi islam burada aile ile istişare edilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. ve bu islam kuralının tam olarak uygulandığını zannetmiyorum.
    kuran meselesine gelince biz elimizden geleni yapalım geri kalan kısmında ise sabır edelim

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bu konuyu konuşmak istemiyordum ama cvp verilmiş,söz hakkım var..

Şimdi yanılmıyorsam erkeklerden 2 milyar fazla kadın var dünyada.Bu rakam değişken olabilir,,yanlış da hatırlıyor olabilirim,bunu birşeyin ispatı olarak sakın düşünmeyin,sadece bir not

Şimdi gelelim çok evliliğe,evet burda sana katılıyorum,peygamberimiz bir çok evlilik yapmıştır ama hiç biriyle ilişkiye girmemiştir,kimi kadınlarla dul olduğu için evlenmiştir,çünkü o devride onlara tamamen kötü gözle bakılıyordu,böylece kadınlara da islam dinini anlatmak için bir kapı açılıyordu.Bir erkek gidip kadınlara islam dinini anlatması o kadar kolay değildi,bunu da bir kadın yapması gerek.. Bu konuya açıklık getirdikten sonra h.z. ali (r.a.) nin bir rivayetini aktarmak istiyorum.

H.z. ali r.a. bildiğiniz gibi h.z. peygamberin (sav) kızıyla evliydi.Sonra h.z. ali bir bayanla daha evlenmek istedi ve böylece resulallah h.z. ali ye darıldı.Ne kadar kötü bir durum.Alemlerin efendisi h.z. aliye darılıyor."Benim kızımın ne eksiği,ne yanlışı var da h.z. ali üstüne bir başkasını alıyor" H.z. ali yanlış yaptığının farkında olup h.z. ebubekirin yanına giderek,ya ebu bekir muhammed seni sever.Git konuş,affetsin beni de... Sonra h.z. ali başkasıyla evlenmemiştir zaten..

Şimdi 4 kadın meselesine. Mesela ben biriyle evlendim,evlendiğim kişi,güçlü,bir sorunu olmayan (çocuk,cinsel..) bir bayan.Eğer ben ikinci bir hanımla evlenmek istesem bu ZİNADIR. Bu noktaya dikkat
    edin.Eğer eşinizin bir sorunu yoksa ve siz başka birini eş olarka alırsanız bu zinaya girer. Şimdi zina olmayan duruma bakalım.
    Eşiniz sakat veya cinsel sorunları var ve sizinde cinsel yönden çok isteklisiniz,sonra eşinizin çocuk sorunu var ve sizde çocuk istiyorsunuz,eşiniz ev temizliğini yapma gücü yok,hastalıklı
    Şimdi bu kadınla ayrılırsan bu kadın ne yapacak?? Bu kadın sizce kendisine yardımcı olacak ikinci bir hanımı mı ister yoksa sorunları yüzünden kocasından ayrılmayımı tercih eder.boşanırsa ailesi tarafından kötü gözle bakılmayacak mı,çevresi tarafından öyle görülmeyecek mi? Ki o dönemlerde hemde.. İşte Allah ın adaleti öyle büyüktür ki,kadını zor duruma düşürmemek için böyle bir kural koymuştur.Bakın erkek evlenmek zorunda değildir,eğer eşinin sorunu varsa,o zaman evlenebilir.Yukarıda saydığım şartlarla beraber 6 sorundan biri olmak zorundadır,yoksa zina olur

Gelelim cariye olayına.Cariyelere tamamen karşıyımdır,osmanlı padişahlarının özellikle son dönemlerinde (200-300 yıl)
    bu şekilde cariyeler olduğunu biliyorum.Padişahın özel bir sarayı var ve 500 e yakın cariyesi var,4 banyosu var,bir sürü şey,bu islam dini değildir,bunu kesinlikle islama bağlama diye birşey yoktur.nikahsız bir kadınla böyle birşey yapmak zinanın en alasıdır
    Bkn (Ali Rıza Demircan)

Bir konudan da bahsetmek istiyorum,imam nikah konusuna.Mesela ben imam nikahı yaptıdım,devletin koyduğu devlet nikahını kıymadım,o zaman bilin ki bu zinadır.Çünkü o zaman resullallah döneminde geçerli ve RESMİ olan imam nikahıydı ama günümüzde geçerli olan RESMİ nikahtır,resmi nikah olmadan evlenilen kişilerde zina yapmış olur.Onun için ikinci bir kadın almak burda zina anlamına gelir.....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Eğer tüm toplum ve tüm müslümanlar tepki verirse bizi yıkacak kimse yoktur.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek
    Selamun Aleykum arkadaslar Kuranı Kerimde de belirtildigi gibi Kuranı Kerim bugüne kadar hiç bir degişiklige ugramadan gelmiştir bundan sonrada hiç bir degişiklige ugramayacaktır
    imanı olan bir insanın boyle seylere kanması imkansız eger yoksa zaten onlar için gercek sahte fark etmıyor onların amacı bugüne hitap etmek degil gelecek nesile hitap etmektir çünkü müslüman toplumun hristiyan topluma ayak uydurmaya çalıştıgının farkındalar degerlerimiz elden gidiyor buda onalrın işine geliyor şimdiden alt zemın hazırlıyorlar bunun hakından gelmek bizim elimizde genc nesilin elinde herkes ilerde kendı cocuguna sahip cıkarsa bunlar cıkardıkalrı sahtesini kime okutacaklar onun için lütfen herkes kendı cocuguna sahip cıksın islamı Kuranı Kerimi öğretmeye calışsın Allah yardımcımız olsun Allah bizi affetsin onlar kendi günahlarından sorumludur ama bizi kendı gunahlarına alaet etmesinler bunun bilincine varalım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    incili değiştirdiler şimdi sıra kuranda herhalde ama bu çok zor her evde bir kuran varken bunu yapamazlar

şiddete meyalim vallahi dertten..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoweRKursuN
    PoweRKursuN's avatar
    Erkek

Bu Tür Şerefsizler Dolu Ortalıkta Amerika Bile Kalkmış İslamiyetimizi Değil Hristiyanlığı Savunmamızı İstiyorlar Ve Bu Tür Köpeklikler Yapıyorlar yada yaptırıyorlar bunları ne asarsın ne kesersin böyle sürüp gider bu tür şeyler ama bizler biliyoruz ve bilmeliyizki hak ve hukuk Kur'an Ve Allah a inançlarımızla devam edecektir.

Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır....
Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 18