folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sahte Ruhsat Yerine; Gerçek Ruhsat, Sahte Tabanca? :)

Sahte Ruhsat Yerine; Gerçek Ruhsat, Sahte Tabanca? :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

arkadaşlar aklıma geldi birden, ruhsatsız tabanca yasak, ama ruhsatlı oldumu da birini vurunca hemen yakalanıyosun, şimdi mesela ben berettanın bilmemkaç model silahını aldım, ruhsat da aldım, onu evde bulundurup da aynı modelden başka bi silahı yanımda taşısam, kontrolde de silah bulundu mu ruhsatı göstersem farkedilirmi? katilmisin falan demeyin aklıma esti kötü bi niyetim yok :)

not: eğer saçma bi fikirse "olurmu öle şey malmısın" gibi cvplar yazmayın pek bi bilgim yok balistik konularda :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Satılan her silahın numarısı vardır satan kişi tarafından numara basılır silaha ...O numara ruhsata işlenir yani ruhsat ta silahın nosu vardır.. Orda anlaşılır onunmu değilmi olduğu..

yani olmaz :D 

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    peki ruhsatsız bi silaha bassak ruhsatlının nosundan? mümkün mü öle bişey?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

basarsan olur sanırım..ama nerde hangi sistemle yapıcaksın o ayrı konu ben anlamam ondan sonuçta sen niye aynı iki silah alıp 2 aynı numara yapıp bi ruhsat yapıyorsun "ericsson" yerine "sony-ericsson demek gibi bişi oluyo..:D

Balistik değiştirmenin en en kolay yolu bi yuvarlak törpü alıp silahın içinde 1 2 kez sürtmek o kadar basit :D 

yani 200 ytl yeni silah avericene 5 milyona bi törpü al daha kolay..ayrıca elbise ve derindeki barut izlerinde seni tehşih edebilirler. 

"Less is More"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ayrıca bulundurma ruhsatı ile taşıma ruhsatı farklı şeyler olması lazım onada dikkat etmek lazım.. evde silah olabilir ama üzerinde taşımak Taşıma ruhsatı gerekli sanırım ..Onları tam bilmiyorum , bi araştır derim

"Less is More"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    taşıma ruhsatı alırsan.Silahı ikametkah ettiğin yerde bulundurabilirsin.Eğer ikametkah etmedğin bi yerde o silahla yakalanırsan taşıma ruhsatıda yoksa başır derde girebilir..Taşıma ruhsatıda almanı tavsiye ederim..Baristik incelemede yırtan adam daha görmedim:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Lan senin aklına ben emi cold :D olm direk ruhsatsız al amq o zaman sılahı ruhsat fatura vermedende alabiliyosun eer muhabbetin olan bi yer varsa ;)

Söz gümüşse, altın paradır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Silahın namlusunu piyasada deistiriolar el altından balıstıkten yırtıosun ama bi sekilde snn silahı alır incelerler ve deistrdiini anlarlarsa makatı kaybedersin!!

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Silahın namlusunu piyasada deistiriolar el altından balıstıkten yırtıosun ama bi sekilde snn silahı alır incelerler ve deistrdiini anlarlarsa makatı kaybedersin!!

anlama ihtimali %100 müydü yoksa %101 mi =)) 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

arkadaşlar aklıma geldi birden, ruhsatsız tabanca yasak, ama ruhsatlı oldumu da birini vurunca hemen yakalanıyosun, şimdi mesela ben berettanın bilmemkaç model silahını aldım, ruhsat da aldım, onu evde bulundurup da aynı modelden başka bi silahı yanımda taşısam, kontrolde de silah bulundu mu ruhsatı göstersem farkedilirmi? katilmisin falan demeyin aklıma esti kötü bi niyetim yok :)

not: eğer saçma bi fikirse "olurmu öle şey malmısın" gibi cvplar yazmayın pek bi bilgim yok balistik konularda :)

fark edilir tabi silahı eline alan gorenli memur ilk once silahın gövde numarasıyla ruhsattaki numarayı karşılaştırır ardından taşımamı bulundurmamı diye bakar ismine cismine bakar son olarakta ruhsatın gecerlilik süresine bakar aramalarda çat diye yakalanırsın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Ya tamamda kurusıkıda ruhsat değil fatura oluyor benim bildiğim?Daha geçen gün sordum kurusıkı için;

-Yaş sınırı var,2 sene sonra gel :D yada bul birini getir bana faturasını onun adına keseyim,istersen faturasızda veririm sana ama yakalanırsan alırlar elinden geride alamazsın fatura olmayınca ama başkasının adınada olsa bi fatura kesersek o gider alır daha sonra onu karakoldan.

Yani kurusıkılarda ruhsattı vs fazla kasmaya gerek yok,fazla kastırmayan alet varken ne uraşıcam gerçek silahla ruhsatla amq :D 

Söz gümüşse, altın paradır...
Toplam Hit: 4120 Toplam Mesaj: 14