folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Şaka Organizasyonu İçin Yardım...

Şaka Organizasyonu İçin Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar,

Her konuda asıp kesen bir arkadaşımız var.Açıkca söylemek gerekirse paso sıkıyor.Bizde kendisini altına zıçtırcak bir şaka organizasyonu düşündük:D Tek sorunumuz kaldı;kan... Şakanın ana teması kanı bulmakta zorlanıyoruz.Kızılay her önüne gelene kan vermiyor malesef.Bu yüzden kana tıpa tıp benzer bir madde kullanmalıyız ve bu açıdan tek kelimeyle tıkandık.Kırmızı bazlı boyalar,ketçap veya salçalı bişiler yaptık ama çok sırıtıyor.Sizce bu sornu nasıl aşabiliriz? Kana birebir benzer ne kullanabiliriz?Fikri olan böyle gelsin...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

burda ki videoda güzel bişeyler var 

http://heepvideo.blogspot.com/2008/08/filmlerdeki-kan-yapimi.html 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    kartuş mürekkebi isterseniz satarım :D

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

burda ki videoda güzel bişeyler var 

http://heepvideo.blogspot.com/2008/08/filmlerdeki-kan-yapimi.html 

Hacım video süper ama bende o malzemelerin adını ve metnin tamamını çevirecek ingilizce nerde....

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    aynen bende de ingilizce yok...sitede ingilizce bilen degerli arkadaşlarımız mutlaka yardım edeceklerdir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    aynen bende de ingilizce yok...sitede ingilizce bilen degerli arkadaşlarımız mutlaka yardım edeceklerdir
    Umarım...Eşşek kafa peder o kadar demişti seni anadolu lisesine göndereyim bak puanlarında yetiyor diye ben ne yaptım mal gibi düz liseye gittim.Hay ben bu kafama....:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Arkadaşlar,

Her konuda asıp kesen bir arkadaşımız var.Açıkca söylemek gerekirse paso sıkıyor.Bizde kendisini altına zıçtırcak bir şaka organizasyonu düşündük:D Tek sorunumuz kaldı;kan... Şakanın ana teması kanı bulmakta zorlanıyoruz.Kızılay her önüne gelene kan vermiyor malesef.Bu yüzden kana tıpa tıp benzer bir madde kullanmalıyız ve bu açıdan tek kelimeyle tıkandık.Kırmızı bazlı boyalar,ketçap veya salçalı bişiler yaptık ama çok sırıtıyor.Sizce bu sornu nasıl aşabiliriz? Kana birebir benzer ne kullanabiliriz?Fikri olan böyle gelsin...

Saygılar

hoca sen en iyisi sağlık ocağına git kan aldır biraz :) vermezlerse.

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Aklıma geldi, deneyin belki olur. Un ya da nişastayı videodaki kadar bardağa doldurun. Üzerine yavaşça su ekleyin. Topaklanmasın dikkat edin. İyice karıştıktan sonra kırmızı gıda boyasını dökün. Rengi açık kırmızı olacaktır. Çok sırıtır. İçine çok az da mavi gıda boyası döküp iyice karıştırın. Çok mavi koyarsanız morarır. Sonra onu çorba yapar gibi biraz ateşte kaynatın ya da kaynatmadan kapatın. Kandaki koyuluğu alsın yeter. 5-10 denemede kıvamı yakalarsınız diye umut ediyorum. :)

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi tavuk bulun bi yerden canlı akıtın kanını bi kabın içine sonra da poşetleyin alın size kan :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:
    bi tavuk bulun bi yerden canlı akıtın kanını bi kabın içine sonra da poşetleyin alın size kan :D
    hoca tavuğun ne suçu var :D

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    Blue_moon bunu yazdı:
    hoca tavuğun ne suçu var :D

dostum adamlar kan arıyo tabiki tavuğun bi suçu yok da kan temin etmek için en temiz yol budur :D 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 3988 Toplam Mesaj: 19