Sakal Düzeltme Ve Tıraş Makinesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Gillette Blue 3 kullanıyorum ve her tıraşta kızarıklık oluyor. Sakal ve bıyık düzeltmek için de makastan başka bir şeyim yok. O yüzden bir makine almaya karar verdim. Öğrenci olduğum için aşırı bir bütçem yok. 100-150 lira arası iyi olur ama 200 liraya kadar düşünebilirim. İstediğim çok uzunken kısaltabileceğim, ince düzeltmeler yapabileceğim, istediğimde de sinek kaydı yapabileceğim bir şey. Araştırdım fakat konuya yeni olduğum için bilemedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/z-60-cruzer-6-face-tiras-makinesi.html

Diğer konuda bir arkadaş bunu önermiş ama 3 isteğimi de karşılayıp karşılamayacağını anlayamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=58d00Qvk2tU

Bu adamın en baştaki halinden daha uzun bıraktığım oluyor, ama ablanın yaptığı şekillere benzer şeyler çıkarmak istiyorum.

http://www.braun.com/tr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-beard-and-head.html

Bu sinek kaydı dışında diğerlerini karşılar gibi duruyor. Fiyatı da gayet uygun. Bir de o ince gri kısmı çok hoşuma gitti. Ama dediğim gibi sinek kaydı için yine tıraş bıçağıyla başbaşa kalıyorum.

Sanırım derdimi anlatabildim. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

cruZer6 kullanıyorum hocam bende. Sinek kaydı harici diğerlerini çok rahat yapabiliyorsun. Çok iyi alet tavsiye ederim. Sıfır numarada da 0.5mm gibi birşey bırakıyor.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Z60 CruZer 6 Face almaya karar verdim. Ama yeni önerilere hala açığım. 10 şubata kadar yeni bir önceri gelmezse alacam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Z60 CruZer 6 Face almaya karar verdim. Ama yeni önerilere hala açığım. 10 şubata kadar yeni bir önceri gelmezse alacam.

Hocam 4'ünü kullanmıştım daha önce. Gayet memnun kalmıştım. Yalnız dikkat edin, şarj için taktığınıza da çalışıyor olsun, eğer şarj esnasında çalışmıyorsa ileride bataryası ömrünü tamamladığında sıkıntı yapar size. CruZer 4 şarj esnasında çalışmıyordu, çalışıyorsa da şarja takınca otomatik olarak kapanıyordu. Hem kablosuz hem de şarj kablosu takılı iken çalışıyor olmasına dikkat ederseniz ileride çok rahat edersiniz. Onun dışında 4 gayet güzel cihazdı, 5 sene kullandım ;) Şimdi bataryası ölü olduğu için hareket hızı düşüyor, sonuç olarak sırtındaki dişliler ile sakal almaya kalkınca yoluyor :S

edit: Almayı düşünürseniz aldıktan sonraki düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur, şimdiki traş makinamı alalı daha 5-6 ay oldu gerçi ama belki o modele geçebilirim yeniden :P

RaNGeR tarafından 08/Şub/15 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2845 Toplam Mesaj: 14