Sakarya Buluşması Vol 5.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

toprağam ayıpsın ama sanırsam cumartesi saat 4 te nike turnuvası maçım vardı. 5-6 gibi olabilir buuluşma. yada pazar günü.

Gelip tezahürat yapak o zaman :) Tamam yaa 5-6 gibi buluşuruz , tee istanbullardan gelmeye çalışanlar varmış gidelimmi filan diye soruyolarmış herkesi bekleriz , misafirperverizdir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

toprağam ayıpsın ama sanırsam cumartesi saat 4 te nike turnuvası maçım vardı. 5-6 gibi olabilir buuluşma. yada pazar günü.

Gelip tezahürat yapak o zaman :) Tamam yaa 5-6 gibi buluşuruz , tee istanbullardan gelmeye çalışanlar varmış gidelimmi filan diye soruyolarmış herkesi bekleriz , misafirperverizdir..

aynen toprağam tüm çevre illerden gelenler olursa bekleriz

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

haftayı çarşambadan bağlıyorum, hezarfenede bi sor.  gideceklere iyi eğlenceler :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 14