folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sakarya İle İlgili Birkaç Sorum Var

Sakarya İle İlgili Birkaç Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

kitapçıkta uzaktan eğitim diye yazmışlar ama yanına harç hariç 1milyar geçiriyoruz her dönem yazmamışlar :D haliyle tutuyo diye heveslendimde... şu anda kafama en çok yatan sakarya üni uzaktan eğitim pc müh oldu. Ev kiraları fazla pahalı değil ancak yurt ücretleri ne durumda? Bide öğrenci için iş imkanı varmı part time fln? Aile yememi içmemi fln karşılar az çok ama üni harcı fena her sene 2milyar 2milyar...Yazıpta sakaryaya yerleşsem aylık giderim tahminen ne olur? yurt ücreti aylık ne kadar? Bide part time iş bulma imkanım varmı?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sakarya potansiyel öğrenci kapasitesi bakımından en yüksek öğrenci nüfusuna sahip şehirlerden birisi ve merkez de yani Adapazarı taraflarında biraz yaşam pahalılaşabilir fakat iş bulmak konusunda ne derece şanslı olduğun senin orada kurduğun ilişkilere bağlı. Sakaryalılar ikili ilişkiler de "hafız" demeden kimseye güvenmeyen insanlar dır. Ne tür bir iş istiyorsun bilmiyorum ama en kolay tezgahtarlık bulabilirsin alışveriş merkezinde yada cadde de. 

Sana orada güvensinler yeter. Ucuza yersin içersin,ucuza traş olursun vs. sadece orada insanlar ile iyi geçin ve sana güvenmesi zor olan kişilere sende sakın güvenme göçmenler falan adamı iyi düdüklerler haberin olsun.

Not: Sakaryalıyım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

amcaoğlu kyk yurduna giderim dersen aylık 90 lira 3 ay 3 ay ödüyoın 270 lira günde 2 öğün yemeğini karşılıyor haftasonları hariç sen düşün taşn 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

sakaryada okuyorum, 2. sınıfa geçtim ama az çok bilgi sahibiyim, ulaş bana! :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

olum gel kutahyaya:D ipini koparani aliolar ztn haha(=

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

amcaoğlu kyk yurduna giderim dersen aylık 90 lira 3 ay 3 ay ödüyoın 270 lira günde 2 öğün yemeğini karşılıyor haftasonları hariç sen düşün taşn 

giderimde; bundan yer fln kapmam lazımmı? hani seçerek alıyolar fln varmı açıkta kalma gibi bişey? bide en önemlisi bana internet lazım olacak.yurtta varmı?

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

patron ben sakaryada okuorum 2ıncı sınıf kamu ,sakaryada zorluk cekmezsın gayet ucuz bı sehır ve ınsanlarıda ıyıdır ben hıc bı zararlarını gormedım uzaktan egtım muhabbetıne kendıne gıvenıosan gır derım cunku evde ders calısmak zorundasın okuldakı sdece takvıye fakat hafta ıcı orgun egıtımlede ders gorebılıosun bı sorun cıkmıo eve herclar yuksek fakat ozel unı okuomus gıbı dusun 4 senelık ve dıplomanda uzaktan egıtım ıbaresı yer almıo normla orgun oretımlerle aynı statuye sahıpsın okulda yemek 1 75 dısardada en fazla yemek 10 tl ya patlar sana yurt ucretlerıde ozeller aylık 3 tl den baslıo ve sana ayda 250 tl cok ca yeter ama yok ben gezerım eglenıırjm dıosan en fazla 300 harcarsın

ben sadece ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

ve iş ımkanı cok fazla var

ben sadece ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

ve iş ımkanı cok fazla var

ben sadece ben
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

aylık özel yurtlar 250-300 arası sigara falan varsa kafadan bi 500 ü çıkar gözden

kyk söylemiş arkadaş

O uzaktan eğitim denenede inanma o karma 2 gün mü 3 gün mü ne kampuse çıkıon alıon dersleri cuma cumartesiydi herhalde

Sakarya ucuz bi memleket değildir kampuse merkezden dolmuşla çıkarsın dolmuş kuyrugunda ömrün biter :D

yane anlayacağın

bide yol parası ekle buna

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

giderimde; bundan yer fln kapmam lazımmı? hani seçerek alıyolar fln varmı açıkta kalma gibi bişey? bide en önemlisi bana internet lazım olacak.yurtta varmı?

bilmiyom cafe vardır %80 de wireles yoktur zaten ayrıca kyk a baş vuruyorsun burs başvuruldugu gibi boşta kalsan bile misafir kalırsın cebinden sadece yemek içme parası cıkar diğer giderde kalma parası günde 6 liramı neydi öyle yane ama çıkar ;) 

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 2370 Toplam Mesaj: 28