Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
-
s.a hocalar. sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ama nasıl bi üniversitedir? doğal güzellikleri akımından harika biryermiş onu gördüm direk tutuldum :D ama hocaları eğitimi falan nasıldır? bide sizlerden öğrenmek isterim
-
eğitimini bilmemde sakarya öğrenci ortamı ve sosyal ortam bakımından çok güzel bi şehir
-
Narasimha bunu yazdı:
-----------------------------eğitimini bilmemde sakarya öğrenci ortamı ve sosyal ortam bakımından çok güzel bi şehir
-----------------------------
evet bende doğasını sevdim. evet hocalar bi uplayım :) -
kampüsün manzarasına diyecek yok şehirdede ortamını kurdunmu çok güzel zaman geçirebilirsin ...
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------kampüsün manzarasına diyecek yok şehirdede ortamını kurdunmu çok güzel zaman geçirebilirsin ...
peki eğitimi nasıl doğasını bende sevdim ama eğitiminide merak ettim. bilgisayar mühendisliği için -
Pc mühendisliğini bilmem ama üni kalitelidir Hocam.. Eğer gelirsen falan her türlü yardımcı olurum..
-
gel elektrik elektronik oku notları falan ayarlarız :D eğitim olarakda kalitelidir ama istanbul varken hedef neden sakarya önce onu bi açıklığa kavuşturalım.
-
ben sakarya üniversitesi 4.sınıf ögrencisiyim eğitim olarak iyi bir üniversite fakat kontejyanların artması biraz sıkıntı yaratabilir mesela bazı derslerin tek hocası var kontejyanlar fazla oldugu için farklı gruplar oluyo sınıfı ayırıylar o zamn asıl hoca degilde farklı hocalar gelebiliyor baska ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsn
-
ben uzaktan eğitimindeyim pc mühün...hatta şu anda kampüsten yazıyorum :D sana şu kadar söyliyim; hocalarla ilgili yorum yapamam diğer ünilerdekinleri görmediğim için ama güzel yani...adamlar kendi alanlarında bilgili adamlar..örgün yada 2. öğretimde olursan iyi,uzaktan eğitimi pek tavsiye etmiyorum,ben yapabilirim diyosan buyur gel ama :) şehir olarak sorarsan geldiğin yere bağlı yapacağın yorum..şehir güzel diyemem ama yaşanılmazda değil :P artısıyla eksisiyle okuyosun işte ya..
-
sir bunu yazdı:
gel elektrik elektronik oku notları falan ayarlarız :D eğitim olarakda kalitelidir ama istanbul varken hedef neden sakarya önce onu bi açıklığa kavuşturalım.
İstanbul içini kazanmayı bu kadar özgüveniyle kolay hale getirebilen bi karaktere sahipsin ya sana harbı helal olsun. şahsen pc basından kendını alamayan bir öss genci olark diyeceğim bişi yok sana harbı helal olsun hocam.
-
hayır özgüvenle alakası yok, hedefi yüksek koyup çalışınca hedef tutmasa bile yakın biryere girmeyi başarırsın.