Sakaryada Murit Varmı ?
-
arkadaslar merhaba olayı anlatayım sımdı netten bır kopek ılanı buldum adamı ekledım konnustuk vs ancak ben bırazcık kıllandım acıkcası bızden 50 ytl kopek otobusu ıcın para ıstedı bırıncı sorum sakaryada yada baska bıryerde sadece kopekler ıcın dolasan bır kargomsu sırket varmı. ıkıncısıde bn elemandan adres ıstıyıcem arkdasım var elden de aldırabılırım dıycem yada oda fırma bulabılır dıycem bana yardım edebılecek muritleri şöyle sahneye davet edıyoruz :<
-
-
ajan1111 nickli müridimizde sakarya da oturuyor kendisini yakından tanıyorum onunla pm yolu ile iletişime geçersen sana kesin yardımcı olacaktır
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 nickli müridimizde sakarya da oturuyor kendisini yakından tanıyorum onunla pm yolu ile iletişime geçersen sana kesin yardımcı olacaktır
-----------------------------
o şimdi asker :W -
Kreyzi bunu yazdı:
Blue_moon bunu yazdı:
o şimdi asker :W
----------------------------asker olduğunu biliyorum sen ona pm at ulaşırsın merak etme sana kesin cevap yazar
-
nuggets sakaryadaydı heralde yanlış hatırlamıyorsam :W
-
@ Şir doğru hatırlıyorsun (: Bildiğim kadarıyla Sakarya'da öyle köpekleri kargoyla götüren falan bi yer yok.Adres falan verirsen gidip bakarım :W
-
teşekkurler arkadaşlar olay tahmın ettıgım gıbı mavra çıktı elleriniz dert görmesin ;)
-
bende sakaryalıyım hafız ..pmden ulaş.
-
1,5 aylık olay dostum yardımcı olacagını sanmıyorum iyi niyetin için kutlarım
-
Belki köpek enceklemiştir onu gönderirirz=)))