Sakaryalı Arkadaşlar Buraya
-
arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle tüm tahribat camiasına sevgilerle..
uzun bir acemilik döneminden sonra nihayet usta birliğine gidiyorum. ve usta birliğim taşkısığı sakarya çıktı fakat ben taşkısığının nerede olduğunu bilmiyorum sakaryaya gidince nasıl ulaşabilirim taşkısığı denen yere ? hiçbir haritada yerini bulamadım. eğer sakaryalı arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim ya da 1. piyade tugayı taşkısığında askerlik yapan arkadaşlar varsa beni bi zahmet bilgilendirsinler
herkese çok teşekkürler.
-
hoca yerini biliyorum. sen buraya geldiğinde seni oraya götürebilirim. hatta kosebay'da gelir. önce bi ekşın yaparız sonra seni götürürüz :D
merkezden biraz uzak bi yerde. öyle bi vukuatınıda duymadım taş kısığının. rahat olabilirsin :)
-
yani sakarya merkezden oraya minibüs filan bulabilirmiyim ? saat 5 den sonra teslim olursam direk askeri mahkemeye veriliyorum
orayı bulamama gibi bir endişem oldu da o yüzden fikir sahibi olmak için sordum. biraz daha bilgi verebilirmisin ?
-
edit: taşksıgıymış
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------yani sakarya merkezden oraya minibüs filan bulabilirmiyim ? saat 5 den sonra teslim olursam direk askeri mahkemeye veriliyorum
orayı bulamama gibi bir endişem oldu da o yüzden fikir sahibi olmak için sordum. biraz daha bilgi verebilirmisin ?
-----------------------------
çökekler-budaklar otobüsü ordan geçiyor hoca. bildiğim kadarıyla yarım saatte bir var. o zaman sen erkenden gelmeye bak :) hangi gün geliyorsun? -
ajan1111 bunu yazdı:
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------yani sakarya merkezden oraya minibüs filan bulabilirmiyim ? saat 5 den sonra teslim olursam direk askeri mahkemeye veriliyorum
çökekler-budaklar otobüsü ordan geçiyor hoca. bildiğim kadarıyla yarım saatte bir var. o zaman sen erkenden gelmeye bak :) hangi gün geliyorsun?
-----------------------------haftaya cumartesi son teslim tarihi e bende son güne kadar değerlendirecem izinimi tabii :) sivil hayatı ne kadar da özlüyor insan
sakarya sevdiğim bi yerdi oraya düşmem iyi oldu ya moral oldu erzincan gibi kutuplar ülkesinde acemilik yaptıktan sonra sıcak memlekete gitmek gibisi yok :)
-
pazar günü bizle gelseydin sakaryayı görürdün dikkat et inzibatlar tren garında bekliyorlar :D merak etme acan seni karşılar diye tahmin ediyom oo olmasa kosebay abi :D ALLAH yardımcın olsun..
-
rEfLeX bunu yazdı:
pazar günü bizle gelseydin sakaryayı görürdün dikkat et inzibatlar tren garında bekliyorlar :D merak etme acan seni karşılar diye tahmin ediyom oo olmasa kosebay abi :D ALLAH yardımcın olsun..
karşılarım tabi hoca. en iyi şekilde ağırlarımda.şimdi karşılama işni kosebay'a bırakmaya gönlün el veriyo mu. bu sefer neler kırılır kim bilir :|
-
arkadaşlar ilginiz için sağolun varolun inşallah güzel bir askerlik yaparız :)
-
Profilime bakarsan, Sakarya garını ve müridleri görebilirsin :)
-
DeFactorx bunu yazdı:
ßende sakaryalı sayılırım ama,ilçeleri hakkında bişe diyemicem
Hoja sen Rize'li değilmiydin :/