Sakaryalı Müridler
-
eskiden ben corelsnake(şimdiki nickini unuttum (: ) nuggest54 bide karasudan biri vardı. ben askerdeyken filan sakaryalı müridler çoğalmış sanırım. kimler var merak ettim. yorumlarınızı bekliyorum sakaryalı müritler. buluşma bile yapabiliriz yani
-
Ben varım dememe gerek yok sanırım :)
-
akyazı, tr'nin teksası : )
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------namınızı bilmeyen yoktur hocam (:
muhrip seni biliyoz :p
başka yokmu
-
ajan1111 bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------namınızı bilmeyen yoktur hocam (:
muhrip seni biliyoz :p
başka yokmu
Bir kaç tane daha vardı görmüştüm eğer yeterli çoğunluk sağlanırsa buluşma yaparız :) Ben ajanın mekanını öğrendim zaten bir gün ziyaretine gidicem :) :P -
he ya pm den görüştüğüm biri daha vardı onuda bulam
-
Sakaryada yaşamıyorum. Fakat Sakaryalıyım:) Serdivan, erenler, çarşı falan:)) güzel yerdir Sakarya
-
blacksadistic vardı
-
HoLyZone bunu yazdı:
Sakaryada yaşamıyorum. Fakat Sakaryalıyım:) Serdivan, erenler, çarşı falan:)) güzel yerdir Sakarya
-----------------------------hyırdır toprağam nerde yaşıyon gelmiyon mu memlekete güzel tabi sakaryam (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------hyırdır toprağam nerde yaşıyon gelmiyon mu memlekete güzel tabi sakaryam (:
-----------------------------Ankara. Çok uğrarım fakat Sakaryaya da
-
ajan1111 bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
Baya insan varmış bu kadar tahmn etmiodum..
Yağız Hocam bide gazver die bir mürit var arkdaşım olur kendisi oda var sakaryalı mürit..