Sakın Musluktan Su İçmeyin...!!!
-
Beyler bu uyarım özellikler ank daki müridler için. babam şimdi su işine girmeyi düşünüyo (damacana) araştırırkene firma patronları konuşurkene duymuş. Bu bizim musluk suyunun geldiği barajlarda su çekildi ya suyun içinden cesetler çöpler falan çıkmış meydana melih ipnası ses çıkarmıyomuş zaten musluktaki suyun tadı dikkat ederseniz iice boq gibi oldu midemizi züküo beni bile ishal yaptı :P
Son söz damacana alın sakın musluktan su içmeyin :D :D peder markayla anlaşsın o markadan alın ha TBT suyu yapak onu :D
-
damacana satışlarını artırmak için musluk suyuna çöamur atıyon demi:)
-
hajı yok la kim diyr ceset meset güzel sallamışlar :D hazır su satışını artırır benim böyük böyük ananemin bahçesindede kaynak suyu çıkıyor yerden ve içilebiliyor aslında ben bir girişimci olarak bunu yapabilirim az daha artsında küresel ısınma bizimde cebimiz ısınsın değilmi :)
-
valla suda tıbbi atık mı vardır cer cop mu vardır bilemicem ama dun haberlerde su kesintileri olduktan sonra musluktan su içmeyin diye bi uyarı yapıldı sanırım su akısı durunca bakteri olusumuna ortam hazırlamıs olcak daha sonrada suyla beraber evinize kadar gircek hos istabulda hiç bi zaman musluktan su içtiim bi gun hatırlamıorum ama.. sanırm baban akıllıca bi ticari girişimde bulunmus=)))dfsdjfhjdskhgdf
-
PeTaL yorumlarına hasssstym sana da olabilirm :D :D
-
buzul abi gözünü seveyim bu işe de girişme çünkü giriştiğin her işi başarıyorsun sonra firmalar başımıza üşüşüyor kim bu buzul diye. uğraştırma bizi
ayrıcana burda da su azalmaya başlıyor eskiden 20 metre de su çıkarken 200 metreye felan düştü. bazı köylerde de 400 metreye inen de varmış :\
-
dün 7 den beri sular kesik.. paso musluktan su içerim.. bi zararını görmedim açıkcası.. sular gelsede kana kana içsem diye bekliyorm :(
-
hoca o suları barajdan direk werirlermi sence bi ton arıtmadan geçio o
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------buzul abi gözünü seveyim bu işe de girişme çünkü giriştiğin her işi başarıyorsun sonra firmalar başımıza üşüşüyor kim bu buzul diye. uğraştırma bizi
ayrıcana burda da su azalmaya başlıyor eskiden 20 metre de su çıkarken 200 metreye felan düştü. bazı köylerde de 400 metreye inen de varmış :\
-----------------------------400 metremi yuh a.q. del del bitmez babam sondajcı ondan biliyorum.
---
bizde sebeke suyu yok diye üzülüyodum üzüntüm hafifledi 70 metre sondaj var günlük 600 ton civarında su var allaha şükür (maşallah deyin)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
PeTaL yorumlarına hasssstym sana da olabilirm :D :D
-----------------------------Bence dikkat et xD
-
benim peder de su işine girdi
Z-CHAN dan almayın bizden alın xD