folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sakinleştirici & Antidepresan Haplar...

Sakinleştirici & Antidepresan Haplar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Beyler bu tarz hapların

Baımlılık ve uyku yapmayan...

Fazla pahalı olmayan ve kolayca temin edilebilen...

Kafayı hoş yapan türlerinden varmı?Başka şeyler önermeyin,ben hap arıorm ama zararsız bi şekilde kafa yapanından :) pilot olcaz derken kamikaze olmak istemiyorum :D (NOT:biliyorum bu tarz bi konu vardı ama orda cvp alamadıım için açtım bu konuyu...) 

Söz gümüşse, altın paradır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha bana bir ara doktorlar veriyodu tam sinir küpüydüm :) daha sonra kick box a tekrar başladım rahatladım sinirimi kum torbasından alıyorum artık :) özel reçe ile veriliyo :D sevgilime bir ara verdim clibrex oda alerjisi varmış gece hastaneye kaldırdık ogü de

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    :D :D özel reçete fln uraşamam,şöle rahat bulunup alınması lazım :P sinirden değil,maksat rahatlamak,gevşemek,zarar görmeden uçmak :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    :D :D özel reçete fln uraşamam,şöle rahat bulunup alınması lazım :P sinirden değil,maksat rahatlamak,gevşemek,zarar görmeden uçmak :D

kardeş diyom ya alerjin felan varsa kötü oluyo bende bir sürü vardı hala daha olması lazım :) evde duruyo rahatlamak istiyorsan Kick box a başla :) vicud alışıyo bir süre sonra etki etmiyor ben son zamanda 3-4 tane içiyordum bişi olmuyodu arkadaşa 1 tane verdim yattığı yerden kalkamadı :) boşver zararlı arkadaşım bunlar kullanma bence

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

---RudeboY--- bunu yazdı:

kardeş diyom ya alerjin felan varsa kötü oluyo bende bir sürü vardı hala daha olması lazım :) evde duruyo rahatlamak istiyorsan Kick box a başla :) vicud alışıyo bir süre sonra etki etmiyor ben son zamanda 3-4 tane içiyordum bişi olmuyodu arkadaşa 1 tane verdim yattığı yerden kalkamadı :) boşver zararlı arkadaşım bunlar kullanma bence

Abi işte bende diyorum zarar görmeden rahatlatıyosa alıcam diye,yoksa manyakmıyım,mis gibi bira var :D :P kikbox fln aslında olabilir ama önce biraz vücut çalışmaı planlıyom bu yaz :) gerisi Allah Kerim artık :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

arkadaşlar depresyon sinir halleri hepimizde oluyor. aman ha uçacam diye alkol, uyuşturucu düşünmeyin. onların dönüşü yok.

iyi bi ilaç varsa benim de almam gerenk.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

arkadaşlar depresyon sinir halleri hepimizde oluyor. aman ha uçacam diye alkol, uyuşturucu düşünmeyin. onların dönüşü yok.

iyi bi ilaç varsa benim de almam gerenk.

Alkol kullanımım bira-şarap-likör ve rakıdan ibaret ki bunlarıda fazla kullanmam,arada sırada...Uyuşturucu deil sakinleştirici istedim o yüzden :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cipram o konuda en ucuza en kaliteli kafa demek..

Yok benim çevrem geniş OxiCodone bulurum diyorsan kralsın : )

Hatta bulursan bana da yolla xD 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Aldolan bulabilirsen onu kullanabilirsin. Tam kafa yapar. Ancak damardan alınır. Yeşil yada Kırmızı reçete ile verilir. Fiyatı 80 Ykr civarında olması lazım. Yasadışı bir yolla elde etmeye çalışırsan karşında narkotik şubeyi bulabilirsin :)

Bu tür ilaçları en kolayından bulabilmen için önce gidecen bi psikiyatriste çok sinirliyim falan diyecen o da ona göre yazar bişeyler.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı:

Aldolan bulabilirsen onu kullanabilirsin. Tam kafa yapar. Ancak damardan alınır. Yeşil yada Kırmızı reçete ile verilir. Fiyatı 80 Ykr civarında olması lazım. Yasadışı bir yolla elde etmeye çalışırsan karşında narkotik şubeyi bulabilirsin :)

Bu tür ilaçları en kolayından bulabilmen için önce gidecen bi psikiyatriste çok sinirliyim falan diyecen o da ona göre yazar bişeyler.

Psikiyatriste gittim,daha doğrusu annem götürdü zorla :D psikiyatrist sana ilaç vermicem sen piskoloğa git dedi bende gitmedim...Damardan fln ilaç almam bennaptın aq uyuşturucu aliim direk yada esrarlı sigara yuh yani :D ciprama baktım 40ytl civarı 28 tablet,bi ay idare eder bi kutusu :D :P ondan alırım büyük ihtimal =)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kardeş en çok bilineni benim kullandığım passiflora diye bi sakinleştirici var.. şurup.. içiyosun pilot değil pilot hocası oluon :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 9661 Toplam Mesaj: 12