Saksafon Alıcam Ve Yardım!
-
hocam ben elimden geldiği kadar yardım edicem sana ama saksafon çalman konusunda destekliyorum ayrıca böle insanlar görmek çok hoşuma gidiyo eskiden millet saksafonu bilmezdi bile çok eski değil 3 sene öncesine kadar. bilenlerde dalgaya vururdu ama asil bi alet bi alışveriş merkezinin ortasında çalıp insanların kafasını döndürebiliyosunuz çoğu insanın hoşuna gidiyo ama yeteri kadar ilgi ve saygının olması için saksafona merakın artması lazım
-
Mythbusters bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben elimden geldiği kadar yardım edicem sana ama saksafon çalman konusunda destekliyorum ayrıca böle insanlar görmek çok hoşuma gidiyo eskiden millet saksafonu bilmezdi bile çok eski değil 3 sene öncesine kadar. bilenlerde dalgaya vururdu ama asil bi alet bi alışveriş merkezinin ortasında çalıp insanların kafasını döndürebiliyosunuz çoğu insanın hoşuna gidiyo ama yeteri kadar ilgi ve saygının olması için saksafona merakın artması lazım
-----------------------------Sadece biraz takıldık... Tabi ki alienfinger mürit kardeşimizin hoşgörüsüne sığınarak... Ben de çalabilmeyi çok isterdim jazz blues sever olarak ama üflemelilerle pek aram yok...
-
yetenek işi birazda ama ben çalarım diye düşünüyorum davul ve elektroda kullanıyom gayette iyi olduğumu biliyorlar...
-
alienfinger bunu yazdı:
-----------------------------
yetenek işi birazda ama ben çalarım diye düşünüyorum davul ve elektroda kullanıyom gayette iyi olduğumu biliyorlar...
-----------------------------saksafon almadan once sana ogretecek saglam bırını bul sonra alırsın.
Yazılarında hıtap tarzından 15 16 yasında oldugunu tahmın etmekteyım.Bı suru gerızekalı alma yok sasksofn mı calıcan tarzında kendı capında tasak gectıgını sanmıs.Bakma sen kımseye haftada 2 gun sahne alan bı arkadasım var gecelık 200 lira almakta kendısı o da normal bı mekanda alıyor.Cok daha fazla para alanlar var.Öncelikle saksafona başla,sımdı her yenı yetme eloektro ,baterı ye bır sevkle baslayıp yarım bırakmakta
-
benm yarım değil ve 16 yaşındayım evet :d iyi bi hoca bulmam burda imkansız ve biran önce sax almak istiyorum hocam acayip istekliyim başarıcam ....