folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saksıda Çiçek Yetiştirme Hakkında !

Saksıda Çiçek Yetiştirme Hakkında !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    feslegenle menekse ek işte ..ama menekselere bakması zor lan galıba .D annem bunlara ii bakmassan küserler dio falan konusucaksın bunlarla falan:D bastım bnde küfürü acmıo daha  soldu harbiden :D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet azmin zeferi ,usta cicekci arkdasimiz wasahh bana o tohumlar filizlenmez demisti ,bende benim ektigim tohum nasil filizlenmez uleynnn,3-4gun icerisinde o tohumlarin kafasini toprak uzerinde gorecegim,gormessem dagitirim saksiyi dediydim :) ...Bugun bi baktim yesil yesil kafalar cikmis topragin uzerine...Birde tohumlarin ekim mevsimide gecmis ,ciceklerin uzerinde ekim ayi olarak ocak-nisan arasini gosteriyor :) ...super olmus ama kucuk kucuk yesil yesil :D ...bide gecengun sulamayi unutmusum :D ...ciceklerim tutsun gelecek sene 30Nisan Holy'nin dogum gununde(Mutlu Dogum Haftasi) her muride 1cicek kampanyasi baslatacagim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Terede ekiymmi :) acacak boyle renkli renkli olacak ,bakinca guzel gorunecek insanin icini acacak :D napim kaktusu,naneyi :D

heah bende tam onu diecektim hem nickinin altında yazan yazı daha anlamlı olurdu :) 

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akdenizlili3701
    akdenizlili3701's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
     30Nisan mı mayıs mı? Holy'nin dogum gununde(Mutlu Dogum Haftasi) her muride 1cicek kampanyasi baslatacagim :)

hocam dun 30 mayıs degilmiydi?  :)) 

bilgisayarım var ama interneti sizin gibi ii bilemiyorum
Toplam Hit: 7995 Toplam Mesaj: 35