Şakşukalı Bir Soğutucu
-
Termal macun önerisi varmı?
-
Atakan bunu yazdı
Termal macun önerisi varmı?
Hocam daha 10 ay oldu alalı o kadar kısa sürede gerekir mi ki ?
@Lotus : Kullandın mı hocam performansı nasıl hp için
@Aress : Hocam kullandın mı hiç performansı nasıl
-
hocam 10 aylık olmuş diyorsun işte. 6ay da bi değişmesi lazım macunun ısınmaması için. Masaüstu olsa 1,5 2 senede de değiştirebilirsin ama laptoplarda ki ciplerin yuzey alanı duşuk
-
evet hocam bir kaç ay öncesine kadar hayttaydı casper nb du soğutması iyi ama biraz uğultu su var gece daha yüksek ama işe yarıyor hp yi bilemiyorum öğrenci evinde hp laptopu folyo koyup yemek ısıtıldığını gördüm
-
hocam termal macun felan gerek yok ben 4 senedir hiçbir işlem uygulamadım laptopa 82 fazla çıkmadı şuan 50 55 arası geziyor ilk aldığımda böyleydi fan tarafına süpürge tut tozlar gitsin
-
Lotus bunu yazdı
http://www.vatanbilgisayar.com/belkin-notebook-sogutucu--beyaz.html
bunu al vantilatör niyetine bile kullanırsın, biraz seslidir ama bu fiyatlardaki en sağlamıdır
+1 Bende Bundan var mouse u yakın kullanırsam elim donuo ya...
-
uzengil bunu yazdı
@ozgunlu denicem hocam sağolasın
@DrKill aklıma geldi fakat makine 10 aylık daha
@catlax çok pahalı hocam 50 60 tl olsa ideal
50-60tl ye soğutucu bakıyorsan alma daha iyi. Çünkü o fiyatlardaki soğutucu hiçbir işe yaramaz. Arkadaşın dediği nc2000 i yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Birsürü arkadaşımda ve bilimum teknoloji mağazasında farklı soğutucu ürünlerini denedim, bu cihazın yanına yaklaşabilen olmadı.
@Lotus hocam o verdiğn belkin soğutucu da hiçbir işe yaramıyor, onun yerine menteşe tarafında alta kitap koyup masa ile laptop arasında boşluk bırak aynı şey.