folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Şakşukalı Bir Soğutucu

Şakşukalı Bir Soğutucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Termal macun önerisi varmı? 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Termal macun önerisi varmı? 

Hocam daha 10 ay oldu alalı o kadar kısa sürede gerekir mi ki ?

@Lotus : Kullandın mı hocam performansı nasıl hp için

@Aress : Hocam kullandın mı hiç performansı nasıl

İmza nasıl atılıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hocam 10 aylık olmuş diyorsun işte. 6ay da bi değişmesi lazım macunun ısınmaması için. Masaüstu olsa 1,5 2 senede de değiştirebilirsin ama laptoplarda ki ciplerin yuzey alanı duşuk

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

evet hocam bir kaç ay öncesine kadar hayttaydı casper nb du soğutması iyi ama biraz uğultu su var gece daha yüksek ama işe yarıyor hp yi bilemiyorum öğrenci evinde hp laptopu folyo koyup yemek ısıtıldığını gördüm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam termal macun felan gerek yok ben 4 senedir hiçbir işlem uygulamadım laptopa 82 fazla çıkmadı şuan 50 55 arası geziyor ilk aldığımda böyleydi fan tarafına süpürge tut tozlar gitsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

http://www.vatanbilgisayar.com/belkin-notebook-sogutucu--beyaz.html

bunu al vantilatör niyetine bile kullanırsın, biraz seslidir ama bu fiyatlardaki en sağlamıdır

+1 Bende Bundan var mouse u yakın kullanırsam elim donuo ya...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

@ozgunlu denicem hocam sağolasın

@DrKill aklıma geldi fakat makine 10 aylık daha

@catlax çok pahalı hocam 50 60 tl olsa ideal

50-60tl ye soğutucu bakıyorsan alma daha iyi. Çünkü o fiyatlardaki soğutucu hiçbir işe yaramaz. Arkadaşın dediği nc2000 i yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Birsürü arkadaşımda ve bilimum teknoloji mağazasında farklı soğutucu ürünlerini denedim, bu cihazın yanına yaklaşabilen olmadı.

@Lotus hocam o verdiğn belkin soğutucu da hiçbir işe yaramıyor, onun yerine menteşe tarafında alta kitap koyup masa ile laptop arasında boşluk bırak aynı şey.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 18
şakşuka soğutucu