Salam Aleyküm ( Azeri Müritlerimize Selamlar :) )
-
Bayadır merak ediyorum alexadanda takip ediyorum ,
1. Turkey 70.8%
2. Azerbaijan 8.3%
3. Serbia and Montenegro 6.2%
4. Georgia 5.2%
5. France 3.1%
6. Slovenia 3.1%
7. Mexico 1.0%
8. Croatia 1.0%
9. Poland 1.0%
....Hatta tüm Azerbaycan'da girilen site sıralamasında Tahribat Azerbaijan 1189. sırada gözüküyor , zamanıdna 2 tane Azeri müridimizle msnden konuşmuştuk ir2 yle :) Baya zaman geçti hala oradalarmı siteye gelen Avrupadan / Rusyadan / ABD den olsun tek bir ülke bazında en çok hit Azerbaycandan geliyor meraktan soruyorum yazarsanız hem tanışmış oluruz :) Komşu sayılırız şurda:D
-
komsumu (: kardeşiz komsudan ote. sırplar ne halt yemeye bakıo istemioz onları kaka onlar kış kış dürzüler sizi
-
azerihack diye bir site vardı.Bazen azerbeycanlıları çok şanslı buluyorum.
Hackte teknoloji konusunda bir çok konuda hem Türkçe bilip Türk dökümanları buluyorlar hemde rusça biliyorlar rusça dökümanlar buluyorlar.Türkler ama rus disiplini var.NE diyeyim sanatçıları falan süper bakıp örnek almamız gereken bir akraba millet.
-
abi onlarda türk sayılır saten daha ii olmuş
-
Türk sayılırı yok Türkler zaten benim gibi :)
-
Azerbaijan 8.3%
iyi Hoşta, Daha Bi Azeri Gardaşımız Çıkıpta Yazmadı Yaw? -
ne demek post aparmiolar,mizim ozumuz yahşiii ve biiiirkardaslık boyle olar.
-
Əleyküm salam Deca!
sizin siteyi arada takip edirik)
hiç bir hack grubundan değilim.. bizim burda bir webseclab.info var.. başka azhack'miş, azeri-hack'miş.. hamsı yalan.. sadece bu site doğru yolda..size de uğurlar) devam edin!
-
Mavibere ve Macriti selamlar tekrardan :) Başka yokmu yaw o kadar hit 2 kişiden değildir ;D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
abi onlarda türk sayılır saten daha ii olmuş
-----------------------------türkmü sayılır? azeriler oguz boyundandır. ne sayması has kardesin adamlar.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Mavibere ve Macriti selamlar tekrardan :) Başka yokmu yaw o kadar hit 2 kişiden değildir ;D
Bende Şaşırdım, ELbet ÇıkarLar Ortaya (((: