Saldırı
-
LaVioRtH_cL bunu yazdı:
-----------------------------
Ok dostum bende varım IRC den anlarım bende.E-mail im:LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM. Biz en iyisi bir takım kuraLım..
LaVioRtH_cL yanii görmemişin bi maili olmuş tutmuş form form dağıtmış ee anladıK LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM tamam :)
-
R3LaX bunu yazdı:
LaVioRtH_cL bunu yazdı:
Ok dostum bende varım IRC den anlarım bende.E-mail im:LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM. Biz en iyisi bir takım kuraLım..
LaVioRtH_cL yanii görmemişin bi maili olmuş tutmuş form form dağıtmış ee anladıK LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM tamam :)
koptum la mesajı bile zor yazdım
-
bu site heckleme işinde çuvallayacak bence bunlar çoğunluğu ID numarası 9000 kusur olan kullanıcılar kesin yeni gelenler çok meraklı bu işe
X11 sana +1
bu arada ben yokum yoruldum bu işlerden -
oke lem bende vardım hayatım irclerde çürüdü ama bi tane server çökertemedimalırsanız varım ama saldırıyı gece yapalım çünki çalışıorum yada pazaraları:))
-
katil_tm bunu yazdı:
bu site heckleme işinde çuvallayacak bence bunlar çoğunluğu ID numarası 9000 kusur olan kullanıcılar kesin yeni gelenler çok meraklı bu işe
X11 sana +1
bu arada ben yokum yoruldum bu işlerden
ya bırak bu gidiyorum ayklarını
eylenmene bak ben bunlar saldırıpta eline yüzüne bulaştırınca işi çok gülüyorum boş verr takma kafana... -
way anasına yawwwww. demek irc server cokertecenis bu kadar adamla.puhahahahahahaha
güldürmein lan adamı. siz ne sannedionus yaw bu işi bu işler ole yok 56kb ymış 128 kb mış falanb filan olmas olm. umarım basarırsınız ama ben hiççççççççççççç sanmıom. kolay gessin size -
Takım kuraLın önce kendimize bi website acaLım..
-
LaVioRtH_cL bunu yazdı:
Takım kuraLın önce kendimize bi website acaLım..
:))))))=????????)))))))))))
MANYAQSINIZ OLM BU NE LEM BUNLAR HARBİ ÇUVALLAYACAK BIRAK ÇUVALLAMAYI BAZILARI BİZ BUKADAR UĞRAŞTIK DİAL UPLA SİTE MİTE ÇÖKERTMEYE KALKTIK NE YAPTIK DİE KENDİLERİNE SORCAK SORA SİE LAN MANYAQMIYIM DDİİCEK SONRA BYY
OLM BU KADAR SEVİYOSANIZ SİTELERE HACKED MEKID YAZMAYI VERİM SİZE KOLAYWEBDEN MYNETTEN USERNAME PASSWORD GİDİN HEKLEYİNN PUHAHAHA NASIL hekse bu artık oturur bişeyler yazarsınız kendinizi geliştirirsiniz :) -
Ya ArkadasLar ne yapmaya calısıyorsunuz AnLamadım walla.. Saldırı mı yapacanız yoksa Serveri mi hacklıyacaksnınız iyisimi eger Server CoonferanceRoom ise Keyi ni kırmaya bakın eger Sadece flood Saldırısı istiyorsanız ekibim var benim :) yani çıraklarım.. serverin adını yaz yeterli
firat@zeytin.net -
hll yaw bi anda bi dünya adam toplandı. bir elin nesi var iki elin sesi var deeeeerler. bi kişi 56K ile belki birşey yapamaz ama
10 kişi=560K,
20 kişi=1.12M eder.
(yani gelenlerin hepsi 56K dersek bööle)
bide zamanı düşünürsek, bu hevesle her biri günde birer saat takılsa ortalığın mına koyar :)
Toplam Hit: 21975 Toplam Mesaj: 34