Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek
    LaVioRtH_cL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ok dostum bende varım IRC den anlarım bende.E-mail im:LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM. Biz en iyisi bir takım kuraLım..

LaVioRtH_cL yanii görmemişin bi maili olmuş tutmuş form form dağıtmış ee anladıK LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM tamam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyS_tRay45
    SyS_tRay45's avatar
    Erkek
    R3LaX bunu yazdı:
    LaVioRtH_cL bunu yazdı:
    Ok dostum bende varım IRC den anlarım bende.E-mail im:LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM. Biz en iyisi bir takım kuraLım..

LaVioRtH_cL yanii görmemişin bi maili olmuş tutmuş form form dağıtmış ee anladıK LaVioRtH_cL@MyNeT.CoM tamam :)

koptum la mesajı bile zor yazdım

HiçLere iNat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    bu site heckleme işinde çuvallayacak bence bunlar çoğunluğu ID numarası 9000 kusur olan kullanıcılar kesin yeni gelenler çok meraklı bu işe
    X11 sana +1
    bu arada ben yokum yoruldum bu işlerden

sex bir sanattır tecavüz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oke lem bende vardım hayatım irclerde çürüdü ama bi tane server çökertemedimalırsanız varım ama saldırıyı gece yapalım çünki çalışıorum yada pazaraları:))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    katil_tm bunu yazdı:
    bu site heckleme işinde çuvallayacak bence bunlar çoğunluğu ID numarası 9000 kusur olan kullanıcılar kesin yeni gelenler çok meraklı bu işe
    X11 sana +1
    bu arada ben yokum yoruldum bu işlerden

ya bırak bu gidiyorum ayklarını
    eylenmene bak ben bunlar saldırıpta eline yüzüne bulaştırınca işi çok gülüyorum boş verr takma kafana...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SouthernDeath
    SouthernDeath's avatar
    Erkek
    way anasına yawwwww. demek irc server cokertecenis bu kadar adamla.puhahahahahahaha
    güldürmein lan adamı. siz ne sannedionus yaw bu işi bu işler ole yok 56kb ymış 128 kb mış falanb filan olmas olm. umarım basarırsınız ama ben hiççççççççççççç sanmıom. kolay gessin size

EY GÖKLERIN BEYAZ VE KIRMIZI SÜSÜ, KIZ KARDESIMIN GELINLIGI, SEHIDIMIN SON ÖRTÜSÜ, ISIK ISIK DALGA DALGA BAYRAGIM, SENIN DESTANINI OKUDUM ,DESTANINI YAZACAGIM SANA BENIM GÖZÜMLE BAKMAYANIN MEZARINI KAZACAGIM, SENI SELAMLAMADAN UCAN KUSUN YUVASINI BOZACAGIM, DALGALANDIGIN YERDE NE KORKU NE KEDER, GOLGENDE BANA BANADA YER VER.... HER SEY VATAN ICIN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaVioRtH_cL
    LaVioRtH_cL's avatar
    Erkek
    Takım kuraLın önce kendimize bi website acaLım..

Savaşma , CM oyna!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DELOREAN
    DELOREAN's avatar
    Erkek
    LaVioRtH_cL bunu yazdı:
    Takım kuraLın önce kendimize bi website acaLım..

:))))))=????????)))))))))))
    MANYAQSINIZ OLM BU NE LEM BUNLAR HARBİ ÇUVALLAYACAK BIRAK ÇUVALLAMAYI BAZILARI BİZ BUKADAR UĞRAŞTIK DİAL UPLA SİTE MİTE ÇÖKERTMEYE KALKTIK NE YAPTIK DİE KENDİLERİNE SORCAK SORA SİE LAN MANYAQMIYIM DDİİCEK SONRA BYY
    OLM BU KADAR SEVİYOSANIZ SİTELERE HACKED MEKID YAZMAYI VERİM SİZE KOLAYWEBDEN MYNETTEN USERNAME PASSWORD GİDİN HEKLEYİNN PUHAHAHA NASIL hekse bu artık oturur bişeyler yazarsınız kendinizi geliştirirsiniz :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mark
    Mark's avatar
    Erkek
    Ya ArkadasLar ne yapmaya calısıyorsunuz AnLamadım walla.. Saldırı mı yapacanız yoksa Serveri mi hacklıyacaksnınız iyisimi eger Server CoonferanceRoom ise Keyi ni kırmaya bakın eger Sadece flood Saldırısı istiyorsanız ekibim var benim :) yani çıraklarım.. serverin adını yaz yeterli
    firat@zeytin.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firluck
    firluck's avatar
    Erkek
    hll yaw bi anda bi dünya adam toplandı. bir elin nesi var iki elin sesi var deeeeerler. bi kişi 56K ile belki birşey yapamaz ama
    10 kişi=560K,
    20 kişi=1.12M eder.
    (yani gelenlerin hepsi 56K dersek bööle)

bide zamanı düşünürsek, bu hevesle her biri günde birer saat takılsa ortalığın mına koyar :)

Toplam Hit: 21975 Toplam Mesaj: 34