Şaman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    ontedi bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:
    teşekkürler BAAL harika bir konu...Arapçılığa dönmüş olan olan islamiyettren daha çok bilinmesi gereken bir konu belkide...neyse bu tabiki benim düşüncem...ayrıca erkan07 hocam ; amerika kıt'asının bazı kavimleri ile genetik ve kültürel bağlarımızın olduğu zaten kanıtlandı..bu kültür yayma olayı değildir...işin en başın dan beri vardır..bu tez'in desteğide bizim MU kıt'a sından şu anki indo amerikanlar ve mazatek'lerle ayrılmamız fakat başka yolları tutmuş olmamızdır..onlar amerikaya bizde doğuya doğru devam ettik..

Atsızcıları şu an daha iyi anlayabiliyorum :).

anlamadım ?

Atsızcılar, İslamiyet'e sıcak bakmazlar, zira Arap milliyetçiliğinin ve kavimiyetçiliğinin motiflerini taşıdığı için Türk'e ait olmayan birşeye biat konusu oluyor. Yanlışım varsa affola. Yanlış anlaşılmadım umarım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    yok hocam est. , atsız'cı filanda değilim..sempati duyarım ayrı mesela ama atsızcı değilim...

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:

Atsızcılar, İslamiyet'e sıcak bakmazlar, zira Arap milliyetçiliğinin ve kavimiyetçiliğinin motiflerini taşıdığı için Türk'e ait olmayan birşeye biat konusu oluyor. Yanlışım varsa affola. Yanlış anlaşılmadım umarım.

Dogru biliyorsun,islamiyetin içinde öyle kurallar varki arapca ve arap kulturu resmen dininin korku ile olusturdugu yumusak noktlardan bireyin içine işletilmeye calısılıyor her muslumanı sırf hz.muhammed yuzunden her araba aynı gözle bakılması yolunda alttan alta bir tutum var atsızcılar bu yuzden islamiyete soguk bakarlar hatta hem musluman hemde türk milliyetciligini savulmıycagını ileri surerler bu yuzden ötüken yolu yokustur kafaları tokusturlarla hiç anlasamazlar.Yaygın olarak Türklerin kılıctan gecrilerek zorla islamiyete gecirlidklerini dusunurler o konuya hiç girmeye gerek yok malum herkesin bir agzı herkesin din hakkında bir yorumu var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    zndmn bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Bak ne güzel :) Şimdi seni şamanizmle ilgili konu actın die cezalandırmıyorsam, adam ateist diede kimseyi cezalandırmıyoruz :)

Ama bunu anlatamıyoruz sanırım bazı kişilere...

abi birinin fikirlerine katılmıyorsan onu çürütmeye çalışır tartışırsın cezalanmasını istemek bi nevi kaçıştır =)

bu arada güzel paylaşım =)

Abicim çürütmeye calış ona kimse bişi demio zaten, zaten forumun amacıda o, ben "abi bu ateist bunu nie siteden banlamıosun abi bu şaman bunu nie siteden banlamıosun" dien dallamalara söylüorum sözümü...

tamam abi kızma =P sadece toplumsal daha dorusu forumsal mesaj vermeye çalışıyodum onaylamak istedim sadece =)=) 

Zugzwang
Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 15