Samanyolu TV Youtube Reklamı ( Çok Garip )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

özgür yayın yaptıkları herkes tarafından bilinirmiş :D

ergenekon duruşmalarında gördük buu tabi evet hehııı

alkış tuttukları şey başlarına geldi :)

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

amk onca senedir kendinden olmayan her kesime ettikleri zulum, kendilerine dönünce cığırtkanlığa baslamıslar. Tayyip başkan devamını getirecektir.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Onursuzlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Tnrsk bunu yazdı

ya bi gülüyorum bunu her gördüğümde öyle böyle değil :) adamlar intihar etti lan sizin iftiralarınız yüzünden şimdi adalet diye çığırıyosunuz,geberin amk

vandakini mi diyorsun geçenlerde haberde söylemişlerdi

1 yıl önce kurt kuzuyla geziyordu. nerden nereye diyor insan.

hiç siyaset takip etmezdim bunlar olana kadar

iftira olabilir  diyelim belki hadi  ama hep birşeyler yanlış hissi vardı içimde ve geldiğimiz noktada

şimdi 6. hissimin ne kadar kuvvetli olduğunu daha iyi anlıyorum.

bu olaylar kızıştığında bunlardan bir arkadaşım vardı.

konuşma arasında şöyle sormuştum hadi akpye kızdın anladım chp dostluğu ne zaman var oldu ?

1 gecede bir değişik şeyler oldu. chp kötü olduğundan değil cemaat ve chp tuhaf zıtlardı güya o yüzden

onlarda biz mecburuz gazetede reklamını yapmaya dedi. çünkü  ilk 3 e giren gazeteler her reklamı yaınlamak zorundaymış dedi

saçma ama o gün bugündür birne soracağım böyle birşey mi var ben bilmiyıorum :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SquarT
    SquarT's avatar
    Erkek

selam kardeşler..

gelin birlikte maklube yiyelim sohbet eder ders çalışırız..

maklube nedir yahu diye sordururdu ama güzeldi lezzetliydi..

böyle başlamıştı küçük macera.. 

sonrasında ufak ders çalışmaları lisedeki arkadaşlarla aynı evde kalmaca takılmaca falan insana hoş geliyor.  o halimizle birlikte vakit geçirip takılabileceğimiz çokta fazla seçenekte yoktu. yıllar yılları kovaladı baktılar bizden pek bi cacık olmayacak sallamadılar. 

maddi olarak sanırım zirvelerdeydiler o dönemler. bağdat caddesinde kocaman bi eve çağırdılar gelin kalın burada diye.. ders çalışırsınız

neyse biz yine ders çalışacakmışız gibi  gittik ama ders falan kimsenin taktığı yoktu. Sonra bir gün bir abicik çıkageldi. Askeri sınavlara sokmak istiyor bizi. yada polislik yada memurluk.. devletin can damarlarına yapışmamızı istiyorlardı. İsimlerimiz slaytlarda güvenilir, güvenilmez, işe yarar, yaramaz tarzında büyük abilere anlatılıyor boyun eğen beyni yıllar öncesinden bunlara alıştırılmış çocuklar kademe kademe yükseliyordu. Neyse uzatıp detaylara fazlaca inmek istemiyorum. Bunlar pek çok kişiyi su katıp kum katıp asker yaptı polis yaptı.. gazetelerine abone ve bir miktar para yardımı ile de meyvelerini topluyorlardı diktikleri ağaçların. tabi daha üst makamlardakiler başka meyvelerde verdi..

hani siz dini bir vazife yapıyordunuz. yani askerlik polislik ne alaka.. polislik sınav soruları bunlara verildi iddiaları çıktı ve bencede doğrudur. 

üstelik bunlar o işlere bir dinsiz girse daha mı iyi diyebilecek kişiler.

senden daha fazla puan alıp daha fazla hakettiyse dinsiz girecek arkadaşım sanane adamın dininden 

hem senden olmayanı sen zaten eleyerek herkese dinsiz muamelesi yapıyordun. sanki sen dini çok yaşatırmışcasına

ama onlara göre bu böyle değildi. 

Şu videoyu bende izledim.. ne de güzel yapmışlar bide youtubeda ne açarsam önce bunlar çıkıyor. iyi hoş kardeşim ama sen değil misin askeri kumpasla içeri alan aleviyi fişleten hakiminle savcınla hukuksuz kararlar verdiren. sen değilmiydin adamlarını devlete torpillerle dolduran.. sen değilmiydin hak yiyen

e tabi hala seni savunanlar olacak.. birilerinin görevi de bu 

Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 16