Sametran Süper İngilizce - Türkçe Çeviri Yazılımı Yapay Zeka
-
Neden Sametran?
- İngilizce dil içeriğini gerçek zamanda anlayan Yapay Zeka motoru
- Çeviri yaptıkça kendini geliştiren Yapay Zeka sözlüğü
- Sonsuz seviyede iç içe cümleleri çözme tekniği
- Otomatik çeviri üzerinde başarılamamış olan ses uyumuna Yapay Zekayla çözüm
- Türkçe dil bilgisi kurallarına uyum
- Same versiyonlarında %80 ile %100 arasında çeviri kalitesi
Çeviri Kalitesine bir örnek ve karşılaştırma:
İngilizce Metin:
"as you know i hope you will succeed your activities"
Türkce´ye tercümesi:
Bildiğin gibi ben sizin, aktivitelerinizi başaracağınızı ümit ederim.
İngilizce Metin:
Overview
The reports page is used to generate various reports for a specified reporting period. To generate a report, select a report period using the date selection tools provided on the left hand side, then select a report. After a report is produced, use the icons at the top of the report to export the report or preview the report in print preview mode.
Türkçe Çevirisi:
Genel Bakış.
Raporlar sayfası, bir belirtilen rapor verme periyodu için çeşitli raporları oluşturmayı kullanılır. Bir raporu oluşturmak için , sol kenarda sağlanmış tarih seçim araçlarını kullanan bir rapor periyodunu seçiniz , sonra bir raporu seçiniz. Bir rapor üretildikten sonra , raporu vermek için raporun üstünde simgeleri kullanınız veya Baskı Önizleme modunda raporu önceden görünüz.
Fark ortada…
Yuklemek için tıklayın = > http://rapidshare.com/files/28301990/SameTran104.raralıntıdır... -
Yapay zeka öle mi :)(:
Ya Allah aşkına,yazılmış ve yazılacak olan [ Gerçek yapay zekalı programlar üretilene kadar ] hiç bir program çeviri yapma kabiliyetine sahip değildir !!!!
O programa şu cümleyi ver bakam nasıl çevirecek ondan sonra gelir yapay zeka dersin :)
" What does not kill you will make you wish it had. "
Hadi çevirsin bende ttüm tariaqta verecem a.q :) -
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Ya Allah aşkına,yazılmış ve yazılacak olan [ Gerçek yapay zekalı programlar üretilene kadar ] hiç bir program çeviri yapma kabiliyetine sahip değildir !!!!
O programa şu cümleyi ver bakam nasıl çevirecek ondan sonra gelir yapay zeka dersin :)
Hadi çevirsin bende ttüm tariaqta verecem a.q :)
-----------------------------olm tariqat senin dötü napsın çevirirse 200$ lık bi hatun ayarla herkese tek tek xD inş çevirir xD
-
len sınırlı değildir inşallah bak iniyor
edit: saolasın crack içinde imiş
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
Hadi çevirsin bende ttüm tariaqta verecem a.q :)
-----------------------------olm tariqat senin dötü napsın çevirirse 200$ lık bi hatun ayarla herkese tek tek xD inş çevirir xD
Şu konuyla alakasız yorumlarınıza bayılıyorum waryaa sğpersiniz yaa :) -
Yaf pro harbiden bole ceviriosa gusele bensio, bi bakalim, "may the force be with you" cumlesini cevirirse tamamdir, is gorur :)
-
bu cümleyi doğru biçimde çeviremez o
Life is Nothing Without FUCKİNg !!
kesin böle çevirir becerisiz hayat hiç bişeydir :D
-
bakın nasıl çeviriyo
My mother was twice married. She never spoke of her first husband, and it is only from other people that I have learnt what little I know about him.
Annem ikinci kez evlenildi. O asla, koca ilk olarak onun konuşmadı , ve küçük, ondan ne bilgisi olduğumu öğrendiğim başka insanlardan sadecedir.
-
insallah ise yarıyodur.
-
program iğrenç yapay zekasına sokam onun proçeviri bile daha iyi çeviriyo
-
hjm crackin calıstıgından eminmisin:)