Sami Yusuf - My Ummah (2005)
-
-
kusura bakmayın ama iki gün önce klibini izleyip yerlere yattığım adamın amma çok dinleyeni varmış bee...herif kulağında kulaklık sırtında çanta geziyo istanbulda allahu allah:))
-
ya arkadaşlar linkler calişmiyor
-
Seol kabus haci bende bunu arıyordum paylaştığın için tşk
-
Halen indirmek isteyen var ise yeni link buyurun
http://rapidshare.de/files/6073318/Sami_Yusuf_-_My_Ummah_-__2005_.rar.html
-
abem bidaha upload etsene acil çekmem lazım:(
-
sesi çok güzel severim iyi birisi bence müslüman aleminin en iyi seslerinden desem yanylış olmaz sanırım bu adam sayesinde ilahileri daha çok sevdim
-
mc bari sen upload et şu şarkıları bea hadi janem
-
ya beyler hemenpaylas ı kullansak daha iyi olur boşverin rapid i yaw saçma sapan bir yer... bu arada paylaşı için saol adam cidden güzel sölüo hem de azeri ( türk sayılır) devşirme falan değil bu adamın sayesinde ilahi türk şarkıları arap kanallarında dönüyor
-
yuxel666 bunu yazdı:
-----------------------------
kusura bakmayın ama iki gün önce klibini izleyip yerlere yattığım adamın amma çok dinleyeni varmış bee...herif kulağında kulaklık sırtında çanta geziyo istanbulda allahu allah:))
-----------------------------evet osmanlının çöküşüne sebep olan zihniyet..Müslüman teknolojiyi takip edemez!kulaklık takamaz! Spor yapamaz spor giyinemez futbol oynamayamaz!
Müslüman el kadar sakallı cüppeli cahil kişidir çünkü değilmi?Çünkü evengelistçilerin ve hristıyan dünyasının istedigi müslüman bu deil mi?Çünkü gelecekten korku
yorlar değilmi?Mehdiden mehdinin ordusundan,büyük savaştan bunların 2008de çıkmasından muhittini arabi hz.nin doğru olmasından korkuyorlar değilmi?
kusura bakmayın konuyu hortlattm ama sessiz kalamadım...