Sampiyon Pc"Ler Satistaymis (Sizinki Bunlardan İyidir)
-
ASUS'un mayis sonu Compex'de duzenledigi World Game Master oyun turnuvasi icin ozel hazirlanan WGT PC'leri maliyetlerinden cok daha uygun fiyatlar ile satisa cikmis.

WGT Special Edition'07
:: Anakart: ASUS Commando
:: Islemci: Intel Core 2 Duo E6320
:: Ekran Karti: ASUS EN8800GTS 320MB
:: Kasa: ASUS VENTO 7700 + 450 Watt Güç Kaynağı
:: Optik Surucu: ASUS CB-5216A Kombo
:: Bellek: Kingston 1GB DDR-667MHz
:: Sabit Disk: Western Digital 1600js / 160GB SATA
:: Monitor: ASUS PG191
:: Klavye/Mouse: Microsoft Basic ValueFiyat: 1500$+KDV
WGT Gaming Series'07
:: Anakart: ASUS Commando
:: Islemci: Intel Core 2 Duo E6320
:: Ekran Karti: ASUS EN8500GT Silent 256MB
:: Kasa: ASUS VENTO 7700 + 450 Watt Güç Kaynağı
:: Optik Surucu: ASUS CB-5216A Kombo
:: Bellek: Kingston 1GB DDR-667MHz
:: Sabit Disk: Western Digital 1600js / 160GB SATA
:: Monitor: ASUS PG191
:: Klavye/Mouse: Microsoft Basic ValueFiyat: 1200$+KDV
Bilgi icin: http://www.eksa.com.tr (o kadar para harcandiktan sonra daha iyisi toplanir hocalar)
Telefon: (216) 418 92 00 -
-
o fiyatlara daha iyisini daha yeni teknoloji yi alırım o ne öyle... Kesin Türkiye deki firmalardan biri o fiyatların yarısına toplamıştır makinaları şimdi bizim millete kakalamaya çalışıyorlardır. Niye satıyorlar çünkü makinalar eskidi yeni teknoloji lazımda ondan.
-
1. makınenın benzerını ama daha kralını 1200e toplattım oda 2 ay once,trass fıyatlar
bu pclere verılmez bu kadar para
-
tayok bu sistemler eskimedi , bir 2-3 senede goturur o ayri da dedigin gibi cok daha ucuza topladiklarindan eminim, satarken iyi yerlestiriyorlar
-
daha ucuza toplanacağı kesin :) ama o kasanın tipleri feci ilgimi çekti.millet alırsa o ürünleri ancak kasanın tipinden alırlar.ülkemzde pc den anlamayan insan çok :)
-
1500$+KDV
Lan ben bu fiyata kral bi laptop alırım be.
-
bigün böle bi turnuvada benim oynadığım pc birinci olucak görüceksin :) Pes6 kontorland marka joypadimle yenemeyeceğim adam yok :) pc fiyatlarına gelince çok pahalı a.q benim makinene de çok ii oyun oynanıyo tek çekirdek hem de :)
-
ben kasa yı daha önce inceledim. sadece kasa güzel duruyor oda sıradan bi kasa olmadıgı için (içindekiler de değil :) ). bu parayı veren 7.göbekten enayidir :)
-
ya fiyati ucuk olmasa gecerli alet, pahaliya toplanmasinin yaninda ilaveten KDV'de cok fazla hocam memlekette, ne alirsan al gote kaciyor bi sekil...
-
Microsoft Basic Value ile gelen mouse ile değil oyun oynamak,excelde tablo zor çizersin.Anlamadımki kaç dpi bu mouse?