Şampiyonlar Liginde Rakiplerimiz Belli Oldu
-
rakipler belli oldu beşiktaşın grubu oldukca zor
beşiktaşın rakipleri:
liverpool
porto
marsilyafenerbahcenin rakipleri
inter
psv
cska moskova
-
kusura bakmayın yanlıs yere açmısım dalgınlık:|
-
Inter'le Liverpool'un ustunden gelecektir bizimkiler hayirlisiyla :D
-
fenerin grup güzelde bizimki zor inş 2 takımda çıkar
-
Gecen sezon Liverpool - Galasatasay ile ayni grupta mac yaparken, 10 liverpoollunun arasinda tek izliyordum maci, kakara kikiri, bi peter crouch koyuyo bi umit karan.. dedim; ' Do you know Besiktas ? ' Hold on, next season.. you will know. '
En buyuk arzum, istedigim gerceklesti, 10 metrelik bayraga saracam gavurlari. Sifresiz kanalda veriyor liverpool maclarini ohhhhh, al basima pubta , barda ikinci chelsea vakasi.
-
interle liverpool 1. cıkarlar umarım 2 takımımızda 2.liği alır ülke puanı cok önemli artık
-
Erciyeste 3.yü attı..HAYIRLISI..Türk futbolu altın yılını yaşayacak gibi geilyr..
-
besiktas ın grubu fener e göre daha zor ama ins 2 takımda cıkar.
inter liverpool a göre kolay saten dün aksam hazırlık macı da olsa barca dan 5 yediler.
chivu yla suazo dan baska önemli transferleri de yok.
liverpool un en önemli transferleri voronin ve torres.
besiktas ın sansı porto bu sene nani anderson ve vitor bai yı kaybetti.
marsilya da ribery sattı ama cisse yi aldı.
gene de ribery ile cisse arasında cok fark var.
fener de gecen seneye göre daha gücsüz bi inter karsısında julio cesar viera grosso gibi isimler yok bu sene.
psv de hesselink i kaybetti sanırım alex de yok bu sene.
cska da uefa finali oynadığı yılları aratıyo.
2 takımda 2.lik icin cok sanslı.
hayırlısı olsun.
-
interi yeneriz burda.bence bu gruptan cıkıcaz ne inter nede psv eski gücünde.hayırlısı =)
-
cimbom uefayı fener de şampiyonlar ligi kupasını alıp süper kupa finalinde karşılaşmalarını amma isterdim yaw :) ne heycanlı olurdu :)
-
Fener fena kura çekmedi bence inşallah çıkmayı başarır BJK'ye de başarılar...