Samsung
-
s.a. arkadaşlar samsung'un bilgisayarla olan bağlantı kablosunu ayarladım ama bunun programı ne? yani telefonumdaki bilgilerimi yedekleyim falan.
-
''Samsung kies'' olarak geçiyor hocam
-
mobogenie yi tavsiye ederim. official değildir. ama çağrı kayıtlarına kadar program datalarına kadar herşeyi yedekliyor.
not:eğer kullanacaksan güvenlik duvarından programı engelle nete girmemesi için.
-
Hocam telefonunuz Android ise programa zaten ihtiyacınız yok aslında.
Telefon rehberi için: Rehber'e girip menü tuşundan "İçe aktar/Dışa aktar" seçeneğine tıklıyorsunuz. Ondan sonra "USB belleğine dışa aktar" seçeneğini seçiyorsunuz. Telefon rehberiniz "Tüm Dosyalar" içinde diğer klasörlerin en altında bulunacak şekilde "Rehber.vcf" olarak telefon hafızasına tek dosya olarak yedekleniyor. Oradan istediğiniz yere kopyalayın. İster internet ortamındaki alanlarınızdan birine ister bilgisayarınıza... Geri yüklemek için de "Rehber.vcf"ye basıp "Kaydet" demeniz yeterli.
Diğer dosyaları zaten harici olarak bilgisayara aktarabiliyorsunuz. Harici programa pek ihtiyaç yok artık.
RaNGeR tarafından 23/Mar/16 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/
-
@Ranger bu mesajları ve program yedeklerini kaydetmiyor ama. ^^)/
-
HarmOniYa bunu yazdı@Ranger bu mesajları ve program yedeklerini kaydetmiyor ama. ^^)/
Evet farkındayım :) Genelde telefon rehberi yedeklemek amaçlanıyor da ondan bir seçenek olsun diye söyledim. Açıkçası ben daha hiç mesaj veya program yedeklemeleri ihtiyacı duymadım :P