Samsung D900i
-
suan gumus d900i ile yaziyorum cevabimi gerisini sen anla
-
Bu zımbırtının profillerini bi bulamadım :/
nokia daki genel,sessiz vb.. :S
-
Görünüş falan güzel, foto çekimi video güzel. Çözünürlük açısından iyi durumda. Şarjı az gidiyor. Çok ellersen 1 gün, az ellersen 2 gün,hiç ellemezsen 3 gün gider. fotoları duvar kağıdı arayan görüntüsü vs yapmak istiyorsan telfon hafızasında olmalı. Telefonla çektiğin fotoların dışındaki fotoları yakınlaştıramıyorsun. Bir de oyun falan yüklenemiyor. Bence telefonla çok arama yapmıyorsan, çok kurcalamıyorsan çok güzel. Kurcalasan da güzel parasına göre çok iyi.
-
Kalın + Görüntü kalitesi çok iyi değil + 3.12 mp + kızak problemi + radyosuz hepsi içinde sgh-u600 üstelik dokunmatik ve yumuşak kızağıyla
-
isteyen olursa ayarlarım...yaparız müridlere bişiler ;)
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Bu zımbırtının profillerini bi bulamadım :/
nokia daki genel,sessiz vb.. :S
-----------------------------
hocam bunda 2 tür var bir sesli birde sessiz kendin ayarlayabiliyorsun ama sadece 2 başlık altında..bu arada düşünen arkadaşlar varsa her halinde piyasadan ucuza hallederiz pm den ulaşın yeter ister sıfır ister ikinci el ister spot..
-
tugra bunu yazdı:
hocam bunda 2 tür var bir sesli birde sessiz kendin ayarlayabiliyorsun ama sadece 2 başlık altında..bu arada düşünen arkadaşlar varsa her halinde piyasadan ucuza hallederiz pm den ulaşın yeter ister sıfır ister ikinci el ister spot..
işte sabahdan beri beklediğim post :D -
Telefon karizma ama ses çıkarmıo resmen dalga geçmişler sen o kadar şekil bi telefon yap ama mp3 ler kadar ses çıkarsın iğrenç bi durum xD
-
Resistance bunu yazdı:
Telefon karizma ama ses çıkarmıo resmen dalga geçmişler sen o kadar şekil bi telefon yap ama mp3 ler kadar ses çıkarsın iğrenç bi durum xD
hocam samsung'un kendi uygulaması diyebiliriz...ses az çıkıor hatta en az seviyeden en üst seviyeye kadar yabaş yavşa yükselerek çalıyor...
çünkü tamamen kulak sağlıgı düşünülerek yapılmış bir olay...kulak birden bire yüksek sese maruz kalmasın diye böle bi uygulama yapılıor...
sesinin az çıkma sebebi budur hocam
-
ben tel alırken 2 tel arasında kaldım biri d900i öteki u600 ama ben u600 aldım :)