folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung D900i Almak İstiyorum Kullanan Ve Tavsiye Edecek Varmı?

Samsung D900i Almak İstiyorum Kullanan Ve Tavsiye Edecek Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar şu resimde gördüğünüz samsung d900i yi almayı düşünüyorum uzun zamandan beri de, bazı kişiler samsungun cep telefonunda kaliteli olduğunu, bazıları kullanışsız olduğunu söylüyor. Bazı kişiler de Nokiadan şaşma diyor. Bu model kafama yattı fakat buna alternatif başka model varmı hemen hemen aynı fiyatta ? tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

abi sanırım 2-3 seneden beri kullanıyorum.

şarj ı müzik filan dinlersen 1 günde bitiyor tek problem bu.

bende bataryasının küçük olmasının verdiği destekle yedek batarya taşıyorum şarja ihtiyacım olduğu zamanlarda.

3.0 mp kalitesi kamera süper zaten. 

Zaten 2oo7 yılın telefonu galiba... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Alma bende 2 seneden beri kullanıyorum telefona pc den hic bişey atamııyosun mp3 den başka resim cekme kalıtesı super ama hafıza kartını kullanamıyosn ılla telin hafızası bos olucak..Sonra kullanımdan sora soyulmalar oluyor cıhazda baska benımkının Flexi bozulmustu garantıye verdım 1 haftada gerı verdıler bak orası guzel sadece :D tavsıyem n73 al.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u600 al

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bana sorarsan ki sormuşsun samsung almada ne alırsan al sesi duyulmaz şarjı yetmez bitelefon ne işe yarar ki yüksek tecrübe engin gözlemlerime dayanarak ericsson derim ve giderim...

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

kenarları bende hala soyulmadı kullanmana bakar.

ama zaten telefonun üstünden 2-3 sene geçmiş.Git yeni telefon al arkadasım!... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

alma kardeş alma ben kullandım  güzel falan ama nokia dan vazgecme şarj sorunu var ayrıca aldığından cok daha ucuza agidiyor 2.eli nokia veya sony ericsson..

ayrıca da wma dosyalarını calmaz. sadece mp3 ...

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana sorarsan ki sormuşsun samsung almada ne alırsan al sesi duyulmaz şarjı yetmez bitelefon ne işe yarar ki yüksek tecrübe engin gözlemlerime dayanarak ericsson derim ve giderim...
    -----------------------------

samsungların sesinin az çıktığını ve şarjının çabuk bittiğini duymuştum. Zaten tek D900i de odaklanmadım. 300 tl civarı fiyatı olan başka modelleri de alternatif olarak görüyorum. Şimdilik bütçe bu kadarına müsaade ediyor :) biraz zarif yapısı hoşuma gitti de. Kamera çözünürlüğü de 3.0 bize yeter. :D Ama gördüğüm kadarıyla eksi yönü daha çok :( 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

K790i bu telefon 1 hafta şarj gider,sesi teyp gibi çıkar,3.2 kamerası,radyosu, yani yok yok 380 liracık

edit: 2 gb kart tak banamısın demez :)

edit2:64 mb dahili hafıza offff 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    eğer alıp 2-3 yıl kulanacaksan s550 al gitsin sony ericssondan vazgeçme

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uşağum sana tek diyecegum 3mp sine bakma ilk 3 gün kullanırsın camerasini 4. gün ' aaa bunun camerasi vardı ' dersin :P yani unutursun bi hevestir ilk yuksek cozunurluge bakma fonksiyonlrına bak telin D900i kısıtlı su an 2007 de yılın teli secilmiş neden secılmıs bılmıyorum bende ona guvenerekten aldım :P ama n73 hayalım 

NOT: Sesi cıkmadıgı felan yalan ben gayet guzel duyuyorum sesini şarj sorunu var ewet ama 1 gun hıc kapatmadan mp3 dinleyebilirsin  

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
Toplam Hit: 4097 Toplam Mesaj: 23