Samsung Dokunmatik Telefon Ekran Değişimi
-
beyler Samsung galaxy W wonder telefonum var dün elimden düştü camın yarısı çatladı. dokunmatikte hiç bir değişiklik problem yok sağlam çalışıyor.
ekran almak istiyorum. ama hangi parçayı alacagımı bilemedim. dokunmatik diyorlar, lcd ekran diyorlar ayrı ayrı imiş bi siteye konu açtım adamlar saçmalamış yok 350 lria tutar yensini al yaptırması pahalı gibi şeyler soylemiş.
dokunmatiği sağlam camı kırık cihaza şu ekranı alsam değiştirsem yeterlimdir.
-
şimdi parmağını değdirdiğin cammı çatladı ? ki büyük ihtimalle odur. yoksa içerdeki ekran mı çatladı ?
-
siyahbereli bunu yazdı
beyler Samsung galaxy W wonder telefonum var dün elimden düştü camın yarısı çatladı. dokunmatikte hiç bir değişiklik problem yok sağlam çalışıyor.
ekran almak istiyorum. ama hangi parçayı alacagımı bilemedim. dokunmatik diyorlar, lcd ekran diyorlar ayrı ayrı imiş bi siteye konu açtım adamlar saçmalamış yok 350 lria tutar yensini al yaptırması pahalı gibi şeyler soylemiş.
bu ekranın kendisi değil dokunmatik bu digitizer denen parça
-
Dos_Attach bunu yazdı
şimdi parmağını değdirdiğin cammı çatladı ? ki büyük ihtimalle odur. yoksa içerdeki ekran mı çatladı ?
parmağımı değdirdğim yer olması lazım çatlakları parmağımla hissedebiliyorum.

-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
bu ekranın kendisi değil dokunmatik bu digitizer denen parça
yani? bu alttamı oluyor.
-
siyahbereli bunu yazdı
yani? bu alttamı oluyor.
Hocam bu üstteki parça oluyor yani senin dokunduğunu algılayan kısım koyduğun fotoğrafa göre sanki üstteki parçalanmış
gibi ama ekrana görüntü geliyor ve görüntüde de herşey normalse
sanırım üst kısmı yenilemek problemini çözecektir
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
yani? bu alttamı oluyor.
Hocam bu üstteki parça oluyor yani senin dokunduğunu algılayan kısım koyduğun fotoğrafa göre sanki üstteki parçalanmış
gibi ama ekrana görüntü geliyor ve görüntüde de herşey normalse
sanırım üst kısmı yenilemek problemini çözecektir
ekrana görüntü geliyor dokunmatikte dediğim gibi sorunsuz çalışıyor kırık yerde dahil ve herşey gayet iyi hatta ekranda film vardı aldıgımdanberi onuda söktüm şimdi ekran mükemmel imiş güzel görüntüsü var.
çatlak parçanın değişimi için bana yardımcı olursan sevinirm yani satınalma kısmıyla ilgili. tavisyeni alabilrim. hangi parçayı alacağım.
siyahbereli tarafından 29/Oca/14 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=OejGOLvWYqU
kady tarafından 29/Oca/14 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ebayden en uygun yollu alabilirsin veya biraz daha fazla verip gittigidiyordan da getirtebilirsin gerisi saç kurutma makinasını kullanma kabiliyetine kalmış :) sadece dokunmatik değişicek ekranın sağlam.
-
kirikekran.com arkadaşların tükkanı, onlarla bir iletişime geçmende fayda var, sanırım ordan daha uygun ve iyi tek yer yetkili servisi olur.
-
Ekranı kim yapacaksa dikkatli yapmalı.En ufak bir boşluk bıraksa zamanla ekranla cam arasına toz dolmaya başlar ve çok kötü bir görünüm olur.