Samsung E 250 Kullananlar
-
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Geçenlerde Samsung e-250 aldım birkaç sorum olacaktı da ,
bildiğim şeylerde bilmeyenlere yardımcı da olabilirim.Yani E 250 bayağı fanfinifinfonlu bir telefon. :)
Birbirimize sorunlarda yardımcı olursak iyi olacağı görüşündeyim.
Bir nevi DH toplulukları gibi birşey oldu bu :P
Evet kafama takılan şeyler .. :
- En iyi ve en ucuz MSN hangisi , ne kullanıyorsunuz memnun musunuz ?
- Sesle ilgili (artırma vs.) normalden çok farklı birşeyler denediniz mi memnunsanız yazarmısınız ,
yalnız nettekilerden farklı olursa iyi olur zaten çoğu parazitli :)
- Müzik çalarken arkaplanda başka birşeyler yapabilen varmı belki yamadır belki başka bir java ile falan yapılıyordur vs..
- Ve son olarak , Bluetooth ile java dosyalarını bir türlü atamadım...Başaran var mı :)
Hepinize iyi günler...
-
kaydırağına iyi davranmazsan cabuk bozulur
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
kaydırağına iyi davranmazsan cabuk bozulur
-----------------------------bu bilgi çin tşk ederim de ben sıkıldıkça oynuyorum nasıl olacak şimdi ya :D
-
-msn kullanmıyorum. -ewet ses ayarları genelde parazitli -müzik çalarken arka planda bişey yapamazsın,anca radyo dinlerken yaparsın. -java dosyalarını bilgisayarına atman kolay değil biraz uzun iş o forumlarda var. -sana da iyi günler
+bişey de ben söyleyim:birkaç tuşa birden abanınca tlf. donuyor
--sanırım cevaplarım yeterince tatmin edici olmadı:D
-
Ses artırımı yapmasanız daha iyi olur. Müdahale olduğu için garanti kapsamı dışına çıkar.
ek : fiyatı 130lara inmezse almayın, hiç iyi bi tel değil. Tek artısı kart takılabiliyor olması.
-
sorularla ilgili bişey demicem de
bende metalik grisi var , çevremdeki herkeste ise siyah :)
nedense görünce sanki başka tel. miş gibi inceliyolar
-
yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.Özelliklerine göre fiyatı çok iyi bir telefon.
Tek sevmediğim tarafı kamerası.
-
iğrenç bi telefon. tüm videoları ben çekmiştim sony w810i ile en son video E250 ile çekti kadın
berbat ne ses var ne görüntü taş devri telefonu :( BEnq vardı o bile 100 çeker sakın almayın
Soni erikson bir numara.
-
isoT bunu yazdı:
-----------------------------sorularla ilgili bişey demicem de
bende metalik grisi var , çevremdeki herkeste ise siyah :)
nedense görünce sanki başka tel. miş gibi inceliyolar
-----------------------------benimkide aynısı
millet oow d900i almış falan dyor çok iyi oluyor :P
-
en sevmediğim telefon klasmanına girmiş telefonlardan biridir E250 :S
ama yine de güle güle kullan
-
bana sanki d900 ün geliştirmeden önceki tasarımı gibi geliyor hiç gerek yoktu bence direk d900 alsaydın :S neyse genede sağlamdır ama kaydırcıyla oynarsan çok piss tepki verir :D canın sıkıldığında uzak tut yanından