Samsung Galaxy 550 Almalimiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

salla ozaman hocam :D

Bauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ben uzun suredir ayni operatorun kullanicisi oldugumdan 150 liraya falan gelicek aylik taksit ile 2 yil odicem faturama yansicak 

yorumlar olumlu dediginiz gibi android sistemi yukseltirsem kullanisli olcucak

resim vs icin tek kullanmiorum wi-fi olmasi yeterli benim icin  yardimci olan herkeze cok tesekkurler yarin alinca artik daha detayli bilgi icin yine size basvururum :) yukseltme vs icin ;)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

haci simdiden hayırlı olsun fakat önce kullan 2.1 versiyonu güzelce bi tadında ye 3-5 ay sonra ugrasirsin version işini. bu arada 2.2 orjinal yükseltmesi samsung yayınlamamis galiba, hep kullanıcıların rom u var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    iphone 3gs aldım 480 lira al derim

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

iphone sevmiorum antipatim var amelede bile iphone var tarzi bi deyim varya ole bisi oldu yanlis anlasilma olmasin :) ilk ciktigindan beri sevemedim bu telefon benim icin yeterli ve sevdim modelini kullandikca cozucez artik :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 1783 Toplam Mesaj: 16