Samsung Galaxy Ace - Htc One V Hangisi Sizce ?
-
ace 2 aldım menunum gerçekten galaxy s2 ile yarışır
-
bende yeni htc desire c white aldım valla hiç düşünmedim alırken
-
yükseltirsin de bi boka yaramaz. şu anda uğraşıyorlar düzgün olması için. onun yerine herkesin tavsiye ettiği cm7.2 yüklediğinde alet canavar gibi olur
-
http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-One-V,Samsung-GALAXY-Ace-2/phones/6850,6940
burda karşılaştırması var ama ben htc one v kullanıyorum çok iyi hele ACE a göre iyi bide o telefonda flash yok yani varda farklı bir versiyonu var ondan her şeyi çalıştırmaya bilio işletim sistemide one v ninki iyi bu telefona göre!!!
-
Ace 2 de flash var beyler :) ace2 jelly beanda alıcak kardeşim kesin yani androidturkiye de haberini görmüştüm
-
ace alırsan ace 2 den baskasını alma ace i bile peş para etmez bence bende var kullanıyorum fazla yük bindiremiyosun telefona kasıyo bellek en büyük sorunu zaten htc al bakma arkana hızlı seri
-
onu bunu bilmemde rami yüksek bi makina al
-
- Galaxy S II
- Galaxy Note
- Galaxy S Advance
- Galaxy S II LTE
- Galaxy Chat
- Galaxy Ace 2
- Galaxy Beam
- Galaxy Ace Plus
- Galaxy Mini 2
- Galaxy S Duos
- Galaxy Tab 2 7.0
- Galaxy Tab 7.0 Plus
- Galaxy Tab 2 10.1
- Galaxy Note 10.1
samsungta son güncelemeyi alacak telefonlar bunlar hocam ona göre seçersin
-
Ace kullanıcısıyım. Tek kötü yönü dahili hafızası. Yoksa her istediğini yapabilmeye olanak sağlayan başarılı bir telefon
-
Ace kullanan akraba var. Ne olduğunu bilmediğim bir fabrikasyon hatası olduğunu duymuştum. Güncelleme ile geçer diyorsanız seçim size kalmış. Ama ben sizin yerinizde olsam S2-S3 deseniz neyse de Ace yerine HTC derdim.