Samsung Galaxy Ace S5830 (Vs) HTC Desire
-
Selamlar Dostlar.
PDA (akıllı telefon) kullananlara sormak istiyorum. İkisinden birisini alacağım ama karar veremedim.
Hangisini tavsiye edersiniz, Neden tavsiye edersiniz yada etmezsiniz..
Bilgisi olan paylaşırsa çok makbüle geçer. Ayrıca bu konuda Türkiye'de bu tip bir araştırma yapanlara örnek olur. Araşatırdım pek çok yerde 2 telefonun kıyaslanması yok.
Samsung Galaxy Ace S5830 mı ?
HTC Desire mi ?
-
htc
-
HTC'de neden HTC ? ?
-
post kasıom hacı htc daha kolay yazılıyor :P
Şaka bi yanada abimin elinde samsung galaxy s var oda android kuzende htc var oda android banamı öle geliyor bilmiyorum ama htc androide daha hazır daha elverişli gibi geliyor.Çok daha seri çok daha randımanlı donma olayı felan olmuyor ama galaxyde bir çok kez gördüm donma takılma sorununu.. Belki yazılımsaldır bilemicem tecrübe ettiklerim bunlar..
+
Samsung telefon piyasasında çoook hızlı bir yükseliş yakaladı hızlı giden atın boku seyrek düşermiş
Birde htc kalitesi ve karizması tartışılmaz hacım. Git bin bir iettye herkeste samsung.. HTC kalitesi heryerde konuşuyor benim gözümde..
Teknik özellik dersen o konuda bişi diyemicem o kadar kasmadım çünkü.. Elimde bir blackberry var mutluyum.
-
ace tipi çok hoş elime almadım incelemedim ama güzel özellikleride fena değil. İphone 4 almayı kafayı koyduğumdan almıorum yoksa alırdım. Pil süresi filanda uzun. htc ler pil süreleri kısa genelde.
-
HTC sanırım.
Polisler GBT sorgulamada felan kullanıyor. Kullandım çok hoş bir şey. :) -
Nasıl bişi ki bunlar? Konuşturuyor mu? Normal telden ne farkı ne?
-
Kesinlikle HTC ve ozellikle Desire : Denedim gördüm =)
-
aynen hocam htc derim ben samsung kullandım soğudum artık butun tlflarında yazılımsal sorunmu olur donuyor kasıyor işlem geç geliyor.
-
(htc.)
-
Android HTC'den sorulur hacı HTC al. Paran varsa Desire HD al.