folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy M51 Tanıtıldı - Samsung Sonunda Düzgün Bir Orta Seviye Telefon Çıkarmış

Samsung Galaxy M51 Tanıtıldı - Samsung Sonunda Düzgün Bir Orta Seviye Telefon Çıkarmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung'un sitesinde stok yok. M51'in kronik sorunu yok sadece ön kameranın kırmızı rengi pembeye çalan bir renkte çekmesi gibi garip bir problemi var oda zaten selfie ile işi olmayan için sorun değil.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Bizim arkadaş daha 1 ay olmadı 3599 TL ye almıştı hepsiburada dan. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aldığım bir bilgiye göre firmalar piyasaya yeni mal sürmüyormuş. Dolarda ani bir artış bekledikleri için malları bilerek karaborsa yapıp dolar artınca piyasaya süreceklermiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aldığım bir bilgiye göre firmalar piyasaya yeni mal sürmüyormuş. Dolarda ani bir artış bekledikleri için malları bilerek karaborsa yapıp dolar artınca piyasaya süreceklermiş.

klasik Türkiye pazarı. O değil deli gibi de gidiyor yav anlayamıyorum abi bu neyin ihtiyacıdır yav. Ben note4 ü tamir ettim kullanıyorum hala kafama göre telefon bulamıyorum diye, millet hala çatır çutur telefon değişiyor ihtiyaç olmaksızın..

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amiral gemisi sınıfı telefonlar daha uzun süreler dayanıyor ama bu telefonların ömrü 2-3 sene. Kullanılan plastik bile kalitesiz ama ne yapalım ? Bu telefonlar bile olmuş 5 bin lira. Çok değil 5-6 sene önce 2 bine en kral Samsung S veya Note serisi telefonu alıp geçebiliyorduk.

M ve A serisinin ekranlarını bile Samsung üretmiyor. Çinli bir firmaya ürettiriyor. Gerçi bu sayede ekranları ucuz oldu bir yandan iyi oldu. Çakması 500, orjinali 750 lira ekranın. Bu rakamlara LCD ekran değişiyorlar Amoled ekran için bu rakamlar bedava resmen.

https://www.youtube.com/watch?v=kCTaHgI1-co

mkyb tarafından 06/Haz/21 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Martta 3549 tl ye aldığım fiyat nerde bu fiyat nerde. İyi ki idare eder elimdeki diyerek beklememişim daha çok üzülecekmişim yoksa.

Telefonda şuan tek yaşadığım garip bir sorun var servise gitti geldi onlarda çözemedi.

Airpods 2 kulaklık kullanıyorum. Konuşurken mikrofondan sesim karşıya gitmiyor. Aynı kulaklık başka telefonda düzgün çalışırken bu telefonda sıkıntı çıkartıyor.

Telefonda başka marka kulaklıklar denedim onlarda sorun yok :/

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

ırzınıs2m bu fiyatlar ne olacak, az idare edelim dedik geldimiz noktaya bak... allahsız kitapsızlar ya. şimdik kala kaldım orta bişi alalım dedimi 4K tl 

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    dcpromo bunu yazdı

ırzınıs2m bu fiyatlar ne olacak, az idare edelim dedik geldimiz noktaya bak... allahsız kitapsızlar ya. şimdik kala kaldım orta bişi alalım dedimi 4K tl 

bunlar iyi günler... rte ciddi anlamda kanal projesini başlatırsa gör cümbüşü :D eylül gibi daha da uçar fiyatlar

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

bunlar iyi günler... rte ciddi anlamda kanal projesini başlatırsa gör cümbüşü :D eylül gibi daha da uçar fiyatlar

acilen telefon almam lazım, xiaomi alamıyorum sensörleri kanser ediyor, samsung pahalı, hauwei pahalı, oppo soru işareti... Çıldırmalık bir durum :D

next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Artık refurbished telefonlara bakacağız gözüken o. 

https://easycep.com/

Telefonların 1 sene garantisi var. İkinci el telefonların kasalarını ve ekranlarını sıfırlayıp satıyorlar.

Toplam Hit: 4999 Toplam Mesaj: 43
zamsung