Samsung Galaxy M51 Tanıtıldı - Samsung Sonunda Düzgün Bir Orta Seviye Telefon Çıkarmış
-
Samsung'un sitesinde stok yok. M51'in kronik sorunu yok sadece ön kameranın kırmızı rengi pembeye çalan bir renkte çekmesi gibi garip bir problemi var oda zaten selfie ile işi olmayan için sorun değil.
-
Bizim arkadaş daha 1 ay olmadı 3599 TL ye almıştı hepsiburada dan.
-
Aldığım bir bilgiye göre firmalar piyasaya yeni mal sürmüyormuş. Dolarda ani bir artış bekledikleri için malları bilerek karaborsa yapıp dolar artınca piyasaya süreceklermiş.
-
mkyb bunu yazdı
Aldığım bir bilgiye göre firmalar piyasaya yeni mal sürmüyormuş. Dolarda ani bir artış bekledikleri için malları bilerek karaborsa yapıp dolar artınca piyasaya süreceklermiş.
klasik Türkiye pazarı. O değil deli gibi de gidiyor yav anlayamıyorum abi bu neyin ihtiyacıdır yav. Ben note4 ü tamir ettim kullanıyorum hala kafama göre telefon bulamıyorum diye, millet hala çatır çutur telefon değişiyor ihtiyaç olmaksızın..
-
Amiral gemisi sınıfı telefonlar daha uzun süreler dayanıyor ama bu telefonların ömrü 2-3 sene. Kullanılan plastik bile kalitesiz ama ne yapalım ? Bu telefonlar bile olmuş 5 bin lira. Çok değil 5-6 sene önce 2 bine en kral Samsung S veya Note serisi telefonu alıp geçebiliyorduk.
M ve A serisinin ekranlarını bile Samsung üretmiyor. Çinli bir firmaya ürettiriyor. Gerçi bu sayede ekranları ucuz oldu bir yandan iyi oldu. Çakması 500, orjinali 750 lira ekranın. Bu rakamlara LCD ekran değişiyorlar Amoled ekran için bu rakamlar bedava resmen.
https://www.youtube.com/watch?v=kCTaHgI1-co
mkyb tarafından 06/Haz/21 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Martta 3549 tl ye aldığım fiyat nerde bu fiyat nerde. İyi ki idare eder elimdeki diyerek beklememişim daha çok üzülecekmişim yoksa.
Telefonda şuan tek yaşadığım garip bir sorun var servise gitti geldi onlarda çözemedi.
Airpods 2 kulaklık kullanıyorum. Konuşurken mikrofondan sesim karşıya gitmiyor. Aynı kulaklık başka telefonda düzgün çalışırken bu telefonda sıkıntı çıkartıyor.
Telefonda başka marka kulaklıklar denedim onlarda sorun yok :/
-
ırzınıs2m bu fiyatlar ne olacak, az idare edelim dedik geldimiz noktaya bak... allahsız kitapsızlar ya. şimdik kala kaldım orta bişi alalım dedimi 4K tl
-
dcpromo bunu yazdı
ırzınıs2m bu fiyatlar ne olacak, az idare edelim dedik geldimiz noktaya bak... allahsız kitapsızlar ya. şimdik kala kaldım orta bişi alalım dedimi 4K tl
bunlar iyi günler... rte ciddi anlamda kanal projesini başlatırsa gör cümbüşü :D eylül gibi daha da uçar fiyatlar
-
Ekerci bunu yazdıdcpromo bunu yazdı
bunlar iyi günler... rte ciddi anlamda kanal projesini başlatırsa gör cümbüşü :D eylül gibi daha da uçar fiyatlar
acilen telefon almam lazım, xiaomi alamıyorum sensörleri kanser ediyor, samsung pahalı, hauwei pahalı, oppo soru işareti... Çıldırmalık bir durum :D
-
Artık refurbished telefonlara bakacağız gözüken o.
Telefonların 1 sene garantisi var. İkinci el telefonların kasalarını ve ekranlarını sıfırlayıp satıyorlar.